Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden gizlememelisiniz. Yanlış anlamalara açık tutumlar, ilerde doğruyu da anlaşılamaz hale getirebilir. İlişkinizdeki içe kapanıklığı bu akşam yok edebilirsiniz.

Son maddi sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınız,ilişkilerinize güven veriyor. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave gelirler sağlamayı başarmış olmanız, durumunuzu birkaç basamak yükseltebilir. Kısa bir zamanda bütçenizi düzenlemeye başlayacaksınız.

Sizden genç biriyle ilişkinizde beğenmediğiniz mesafeyi belli bir düzeye getirebilmeniz, daha sabırlı ve anlamaya yönelik yaklaşımlara bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal çevrenizde genel bir hareketlilik olacaktır. Düşünceleriniz son derece verimli olacaktır ve üretken fikirlere sahipsiniz. Kendinizi olaylar karşısında kararsız hissedebilirsiniz ancak en iyisini yapmak istiyorsunuz. Yaşayacağınız küçük olaylar size zevk verecektir. Duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirin.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Başak burcunda ilerlemeye devam eden Ay etkisi altında, bulunduğunuz mekanı güzelleştirmek veya düzenlemek adına uğraşılar verebilirsiniz. Bugün çalışmak zorunda kalan Teraziler detaylı işlerle uğraşmak açısından zorluklar yaşayabilirler. Bu gibi durumlarda sakin ve mantıklı hareket etmek en iyi çaredir. Enerjinizi ılımlı bir şekilde kullanmanız gereken bugün, ayrıntılı işlerden dolayı sıkılabilirsiniz. Mümkün olduğunca, çok önemli konularda karar vermek yerine beklemede kalmak faydalıdır. Bazen çevrenizdeki insanların boş şeylerin peşinde koştuklarını gördüğünüzde, -Acaba birileri benim kıymetimin farkında mı diye düşünebilirsiniz. Saat 03:28 Neptünle bir karşıtlık oluşturacak. Doğal olarak hassas düşünmenize neden olabilir. Ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız.  Çünkü ufak bir sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. Saat 18:46 Ay-Pluto görünümü, ailevi konular başta olmak üzere kişisel her türlü mesele üzerinde titizlikle duracağız. Bize göre henüz yerli yerine oturmamış durumlar söz konusu. Bu yüzden de içimiz pek rahat değil. Dışa belli etmesek de, derinlikli bir şekilde bunların üzerinde düşünebiliriz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili duygusal paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Onlarla sevgisel alış verişlerde olduğunuz zaman, çevrenizle daha pozitif bir iletişime giriyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda, başarılı çalışmalara gireceksiniz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız. Elinize geçecek bilgiler geçmişte birlikte olduğunuz ya da beraber çalıştığınız kişilerle ilgili kararlar almanıza yardım edebilir. İlişkilerin dinamiği değişiyor ve doğru yönetilmeli. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne yârdan ne serden geçememek durumunuz devam ediyor. İşin içinden daha da çıkılmaz hale gelmeden sevgide kesin kararlarınızı alın.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz, sosyal gruplar, görüşme ve organizasyonlar ön planda iken, özellikle akşam saatlerinde sürpriz davet ve teklifler alabilir, ikili ilişkilerinizde yeni kişilerle tanışabilir, ani görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak aile ilişkileriniz ve özel yaşamınızda sakin, sabırlı ve ani davranışlardan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>