Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin topluluk içinde size karşı biraz özensiz olduğunu sadece siz düşünüyorsunuz. Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla yoluna gitmelisiniz.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Günü yaklaşan bir borcunuz var ve bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor.

Bir konuya çok gerekli olmadığı halde kafa yoruyorsunuz. Bu konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın özel ilişkisindeki açmazları sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek. Çevrenizdeki sağlamcı insanlar size zaman geçtikçe sıkıntı vermeye başlıyor. Çünkü, son günlerde bu sıkıntıyı duyacak kadar karşı uçlarda yaşıyorsunuz. Epeydir aklınızda olan biraz uçukça planlarınızın destek görmeyişinin, bu bakışınızda etkisi var.

13 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 08:28 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, nezaket ve uyumluluk arzunuzu işaret ediyor. Çevrenizle iletişimde bulunmak, bağlantıda kalmak, hoş bir gün geçirmek arzumuz yoğun. Kişiliğiniz, fiziksel görünümünüzle etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilirsiniz. Huzurunuz kaçsın istemediğiniz için, genel olarak pozitif düşünebilen, ortamı germeyen kişilerle bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Saat 12:55 Mars-Kuzey düğüm görünümü, maddi kazanç ve yatırım anlamındaki işlerin gayet düzenli ve geleceğe dönük şekilde düzenlenmesini sağlıyor. Çıkarlarınızın bilincinde olarak ve kimlerle ilişki kurarak hedefinize varacağınızı düşünün. Tembel olmayın. Çabalayın ve asla pes etmeyin. Dağılmadan, bilinçli şekilde hareket ederseniz başarılı olmanız mümkündür. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

13 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kısa süreli bir yorgunluk hissedebilirsin. Duygusal dünyanı aydınlatacak gelişmeler yaşayabilirsin.

13 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aceleci bir tutum içine girebilir, kararsız ve öfkeli davranışlarda bulunabilirsiniz. Duyacağınız haberlerin doğruluğunu araştırmalısınız. Aklınızdan geçenleri hemen söylemeyin. Yanlış anlamış olabilirsiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal dalgalanma içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylarda tartışmacı bir üslupta olabilirsiniz. Bedeninize ait konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdakiyle inatlaşmamaya özen gösterin. Gün içinde ilişkilerinizde beklentiler artabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz ile görüşme ve toplantılarınızda iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında sakin ortamlarda bulunmak, evde zaman geçirmek ve pozitif insanlarla görüşmek faydalı olacaktır.

13 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken ışığınız ve cazibenizle parlayabilir, dikkatleri üzerinizde toplayabilir, ilişkinizde söz sahibi olan taraf siz olabilirsiniz. Cesur ve korkusuz hareket edebilirsiniz. Kaygı ve kuruntu yaratabilecek düşünceleri bir kenara bırakmalısınız.

13 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı işler hale getirmeden önce medeni, uyumlu ve orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjilere sahip olmalısınız. İlişki ve ortaklık alanınızda Merkür varlığı haliyle sizi her tür muhataplık konusunda ilerletmeye çalışacaktır. Özel ilişkinizle ilgili daha yapıcı iletişime yer verebileceksiniz. Ortaklık kurmak, ortaklık üzerine sözleşme yapmak için uygun zamanlardır.

13 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamaınızda bazı hareketlenmeler görülebilir; arkadaş ilişkilerine yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Kendileriyle birçok önemli konuyu tartışabilirsiniz. Gün ilerledikçe, önceliği eğlenceye verme eğilimine girmeniz mümkündür.

13 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>