Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden başlamak nasıl bir duygu ? Zaten sizde biten bir şey yoktu. Karşı tarafında aynı durumda olduğunu düşündünüz hep. Belki de haklıydınız. Ama yine de defterin bir kenarına notunuzu aldınız. Başlamış olmanıza rağmen bu ilişkinin yeniden bir elekten geçmesi gerekmiyor mu acaba ?

Göreceksiniz zaman fazla uzamadan aranılan kişi olacaksınız. Mesleğinize çok yakışıyorsunuz. Ekip çalışmasını seviyorsunuz. Uzlaşmazlıkların üstüne gittiğinizde kimse gardını alamıyor. Meraklılığınızı, kimseye batırmadan ustaca kullanıyorsunuz. Akademik bir yapınız var. Bilgi sizin için bir gıda gibi

Onu kovalamak gibi bir derdiniz yok. Bir yerlerde karşınıza çıkması yeterli. O da sizi sıkıntılara sokmaya niyetli değil hiç. Bugünlerde cömertliğiniz had safhada. Bu kadarı kesenize fazla gelebilir.

İradeniz dışında kendinizi sakınmanız gereken bir şey görünmüyor. Dikkatliliğinizle bugün güvence altındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutulmanın ardından Ay Başak burcunda ilerlemeye başlarken hayatın akışının sizi götüreceği yerler olabilir. Ancak dalgınlığa, uykusuzluğa, ihmallere karşı dikkatli olmalısınız. Başkalarını düşüneceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:57 Ay, burcunuza geçiş yapacak. Güzellik, huzur ve uyum sizin her halinize yansıyor. Bu ışık size özel ve sizi farklı şekilde aydınlatmakta. Bu farklılık mesleki konularda ve dış dünyada gayet açık bir şekilde görülebilir. Girdiğiniz ortamda ilgi uyandırırsınız. Eğergörüşmeniz bugün ise, özgüveniniz, çekiciliğiniz, sizin tercih edilmenizi sağlayabilir. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, ailevi veya bazı konularda kendimizi doğal ifade etmenin ve huzur bulmanın önüne geçiyor. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ileriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşum etkisi gayet olumlu. Hem kendinizi hem dünyayı hem de paylaşım içinde olduğunuz insanlarla aranızdaki alışverişi güçlendiriyor. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Çalışkan tavırlarınla çevrene örnek olabilecek çalışmalar içindesin. Gün, disiplin gerektiren işlerde, kendini cesurca ortaya koyabileceğini işaret ediyor. Gözlemlediğin her şeyi özet bir şekilde aktaracaksın. Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konular bugün gündemine gelebilir ve seni bir karar vermeye zorlayabilir. Etrafında aniden gelişen olaylara istesen de kayıtsız kalamayıp, sorunlara dâhil olabilirsin. Detaycı yaklaşımın sayesinde, tüm zorlukların üstesinden geleceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınıza dair köklü kararlar alabilirsiniz. Kilo problemi olan bir Terazi burcuysan, kalorisi yüksek, sağlıksız besinlerden uzak durma zamanı diyeceğin bir gün olacak.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir ilişkiyi hayatınızdan çıkarıp diğer bir ilişkiye yelken açacağınız ancak bu süreçte ailenizden biraz eleştiri alacağınız bir gün yaşanabilir. Aileniz ve yeni ilişkiniz arasında kalacağınız bugünü tam olarak kararlı davranışlarınızla alt edebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaarkadaşlarınızdan destek alacağınız bir gün. Bazı konularda tek başınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kişilerle olan diyaloglarınızda yumuşak ve esnek bir tavır sergilemeniz mümkün. Sorumluluklarınızı gerçekleştirirken özverili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Eşinizle daha çok zaman geçirmek istersiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İNANDIRICI olmayan durumlardan kaçının. Astral uyumsuzluk işinizde bir aksamaya neden olabilir. Ortamın sükûnetini korumak için diplomatik davranmalısınız.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızdan bahsetmek, kendinizi ve yapacaklarınızı anlatmak hoşunuza gidebilir. Her tür sorununuza çözüm kolay bulacaksınız. Özel hayatınızdaki değişimler sosyal ortamlarda şansınızı yüksek tutacak.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzelliğinize güzellik katacak bir güne başlıyorsunuz. İçinizdeki yaşam coşkusu ev içindeki gergin atmosfer sayesinde gölgelenmesin. İnsanlara yumuşak ses tonunuzla açıklamada bulunarak daha sakin bir gün geçirebilirsiniz. Olumsuzlukların hiç birine aldırış etmeden bildiğiniz doğrular üzerinden ilerleyin.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 43" R
Ay
Yay
27° 50' 26"
Merkür
Koç
16° 16' 47"
Venüs
Koç
28° 28' 02"
Mars
Balık
28° 08' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 42"
Satürn
Balık
16° 23' 31"
Uranüs
Boğa
22° 13' 48"
Neptün
Balık
28° 50' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 32"
Lilith
Başak
23° 06' 35"
True Node
Koç
15° 26' 16"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>