Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda ve görev ve sorumluluk alanınızda güçlü kişilerle karşılaşmalar, güç mücadeleleri stres ve gerginliği beraberinde getirebilir. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

15 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 04:15 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün, mali ve duygusal konular üzerinde iyileştirmede bulunmak, kendinizi güvende hissetmek adına önem taşıyor. Miras, hukuki alacaklar, kredi, nafaka gibi konuların bir an önce çözüme kavuşmasını isteyeceğiz. Eğer hedefinize uygun şekilde ilerlemiyorsanız, ilişkinizde sorunlar varsa veya altından kalkamadığınız bir takım problemler yaşıyorsanız bu saatlerde biraz huzursuz olabiliriz. Ne yöne gidiyorum ve aslında gitmek istediğim yön nedir? Diyerek şöyle bir durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 04:15-17:06 arasında Ay boşluktadır. Yenilik anlamındaki uygulamalardan kaçınmak, ani kararlardan uzak durmak, mantıklı bir şekilde düşünmek gerekir. Öfkeli olduğunuz konularda, iç sesinizi dinlemeniz halinde, farklı çıkış noktaları bulmanız kolay olduğu gibi, rahatlamanız da mümkündür. Saat 14:17 Venüs-Pluto karşıtlığı, para ve güç sahibi olmanın ne kadar önemli olduğunu, kariyer hayatımızla ilgili konularda ileriye bakmamız gerektiğini gösteriyor. Bugün duyarlıyız. Hani zayıf noktalarımızı kimsenin bilmesini istemeyiz ya. Bugün kendimize ait olan her şeyi korumaktan, savunmaktan yanayız. Kendimizi göstermek, sevilmek, ilgi çekmek niyetindeyiz. Eğer gerçekten değecekse yeni bir aşka bile yelken açabiliriz. Yeter ki, karşımızdaki kişi buna değsin. Belki hemen güvenmeyebiliriz, hatta kimi zaman onun üzerinde hakimiyet kurabiliriz. Kendinden emin bir kişinin özlemini çekebiliriz. Bütün bunlar günlük aktivite içinde yaşanabilir. Ancak şu var ki, hiçbir şeyi oluruna bırakmak niyetinde olmadığımız gayet açık görünüyor. Saat 17:06 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, kendinizi geliştirme, değişiklik, yenilik ve bir takım meseleleri halletmek amaçlı girişimlerin, iletişimin göstergesidir. Eğitimden ticarete, yeni bir yerleşimden kültürel faaliyetlere kadar her konuya merak duyarız.

15 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlaştırdığın hedeflerin doğrultusunda adımlar atacaksın. Odaklandığın konular üzerine çalışabilirsin.

15 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireyleriniz ve yakın dosyalınızdan alacağınız desteklerle gelecek planlarınızda önemli ivmeler kat edebilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular sizi rahatsız edebilir. Ortaklı konularda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Günün ikinci yarısında sorumluluklarınız artabilir. Uğraştığınız işlerde başarı elde etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Olayları daha iyi görmeniz için fırsatlar oluşabilir.

15 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sizinle ilgisi olmayan konularda yorum yaparken bulabilirsiniz. Buna gerek yok. Savunduğunuz şeyin zamanla haksız olduğunu görebilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece kararlı ve duyarlı olacağınız bir gün. Bulunduğunuz konumu yeniden gözden geçirecek ve istediğiniz noktada olduğunuza karar vereceksiniz. Sorunları mantığınızla çözümleyebilir, olaylara objektif açıdan bakabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim daha da güçlenecek. Dikkatlisiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda davranışlarınızdan kaynaklı bazı ilişkilerinizde bozulmalar yaşanabilir. Sorunlara körükle gitmeyin. Taviz vermemeniz sizi zorlayabilir.

15 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ile kariyer arasındaki ilişkilerin gerildiği bir gün sizi bekliyor. Annenizle olan ilişkinize özellikle dikkat edin. Para konuları, ortak mal varlıkları alanında sürpriz gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Aile büyüklerinin aldıkları kararlar elinizi, kolunuzu bağlayabilir. Size istediğiniz gibi hareket etmenizi zorlaştırır. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır lafını unutmayın. İkna sanatı kuralları işe yarar.

15 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>