Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yenilikçi misiniz? Tutucu musunuz ? Buna bir karar verin de hem sevdiğiniz hem de kendiniz için davranışlarınızı belirleyin ve ondan sonra onunla aranızdaki sorunları çözüme ulaştırmaya çalışın.

Başarınızı kıskananarkadaşlarınızın kışkırtması ile, onlara karşı bir güç savaşı içerisine girebilirsiniz. Oysa politik davranarak arkadaşlarınızı avcunuzun içerisine alacak yeteneğe sahipsiniz.

Bugün ailenizden birilerinin maddi sıkışıklığına çare olacaksınız. Onlara maddi yardımda bulunacaksınız. Bu arada yaptığınız parasal yatırımlarla ilgili Hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkatsizliğiniz sonucu ufak bir ev kazası geçirebilirsiniz. Ailenizdeki insanları bu kaza ile heyecanlandırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. Günü son dakikasına kadar değerlendirmeniz karşılığında gözden çıkartamayacağınız şeyler hayli sınırlı.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, değişim ve yenilenmenin aşk hayatımızdan sosyal yaşantımıza kadar her alanda etkili olacağını gösteriyor. Sıradan bir hayat yerine istediğimiz gibi yaşamak özlemi bir hayli vurgulanıyor. Yeni bir aşk,ve dostluklar gündemimizde yer almaya başlıyor. Bu tabii ki moralimizi yükselticidir. Tutulmanın görünümleri ailevi konularda size sorumluluk yükleyecektir. Ancak siz bunun altında ezilmeyeceksiniz. Bilakis empatide bulunmak, sorunlar varsa yapıcı düşünerek bunları çözmeye çalışmak Bu tutulmanın görünümleri sayesinde kolaylaşıyor. Bir yandan hayatla bağınızı güçlendireceksiniz. Diğer yandan üstünüze düşen ne varsa yapacaksınız. Sağlığınız da önemli. Uzun zamandır devam eden şikayetlerinizi alternatif tedavilerle iyileştirebilirsiniz. Kendinizde yapacağınız ufak tefek değişiklikler moralinize iyi gelecektir. Hayallerinize, vizyonunuza sahip çıkınız. Hiç kimse için kendinizden ve zamanınızdan ödün vermeyiniz. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıskanç insanların gerçek yüzlerini görme zamanı geldi. Bugün kendine odaklanmak isteyebilirsin.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size fazla ve ağır gelen tüm sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtulmanın rahatlığını hissedeceksiniz. Mutluluk duygusuyla kendinizi dinlendirmeye ne kadar da ihtiyacınız varmış meğer bunu bugün daha iyi anlayacaksınız. Bu ruh hali, dinamizminizi yakalamanıza yardımcı olacaktır. Aşk'ta ve ilişkilerde ise şanslı etkiler hâlâ sizden yana. İlişkilerde değerinizin anlaşılması tüm benliğinizi sevgiyle sarıp sarmalayacaktır.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size keyif veren, iyi hissettiren konularla ilgilenmek için güzel bir gün. Önemli kararlar almak için bir süre bekleyin. Bugün hayal gücünüzü yaratıcı konular üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Duygularınızı dışa vurmak adına bir şeyler yazmak iyi gelebilir. Aşk ilişkinizde yanlış anlaşılmalara ve bulanık durumlara dikkat etmelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk, cinsellik, çocuklar; macera, risk; spekülasyonlar; yaratıcılık; boş işlerle ile zaman kaybı, eğlence ve spor ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda turnayı gözünden vurabilirsiniz. Uzun zamandır bir ilişkiniz varsa sevdiğinizle ilişkinizi tazeleyebilirsiniz. Farklı olan her şeye bu dönemde yer açmalısınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelen Güneş Tutulması aşk hayatınıza bomba gibi düşecek. Bir yıldır içinde bulunduğunuz ilişkinizin nasıl ilerlemesine karar vermeniz gerekiyor. Partnerinize kafanızdakileri anlatırsanız içiniz rahatlar. Yaratıcılığınızı toplumsal fayda sağlayacak alanlarda kullanabilirsiniz. Çocuğunuza vakit ayırın. Çocuk sahibi olamayanlar için jinekoloğa gitme zamanı.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bakış açınızı genişletmek, farklı yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. İstediğiniz bilgilere ulaşmak için uzun araştırmalar yapabilir, çeşitli insanlarla görüşebilir veya kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>