Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yenilikçi misiniz? Tutucu musunuz ? Buna bir karar verin de hem sevdiğiniz hem de kendiniz için davranışlarınızı belirleyin ve ondan sonra onunla aranızdaki sorunları çözüme ulaştırmaya çalışın.

Başarınızı kıskananarkadaşlarınızın kışkırtması ile, onlara karşı bir güç savaşı içerisine girebilirsiniz. Oysa politik davranarak arkadaşlarınızı avcunuzun içerisine alacak yeteneğe sahipsiniz.

Bugün ailenizden birilerinin maddi sıkışıklığına çare olacaksınız. Onlara maddi yardımda bulunacaksınız. Bu arada yaptığınız parasal yatırımlarla ilgili Hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkatsizliğiniz sonucu ufak bir ev kazası geçirebilirsiniz. Ailenizdeki insanları bu kaza ile heyecanlandırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. Günü son dakikasına kadar değerlendirmeniz karşılığında gözden çıkartamayacağınız şeyler hayli sınırlı.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında İkizler burcunda ilerleyen Ay, açıları sebebiyle biraz gergin uyansanız da sonrasında pozitif enerjiniz geri geliyor. Seyahat planları yapacağınız bir günde olabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden uzaklaşmak sizlere iyi gelecektir. Öğlen Ay ve Güneş arasındaki güzel görünüm eğitim hayatınızda istediğiniz gelişmeleri yaşamanıza destek olabilir. Saat 15:48-17:02 aralığında Ay boşlukta olacak. Yeni bir başvuru veya sıfırdan bir şeye başlamak iyi bir fikir olmayabilir. 17:02 itibariyle Yengeç burcuna geçen Ay, kariyerinizle ilgili konulara odaklanmanızı sağlayabilir. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönünü değiştiriyorsun!Konuşmalarda sözlerin nereye gittiğini senin kadar düşünen başka bir burç daha yok inan! Bu günlerde insanların dediklerine fazla takıldığını kabul et lütfen! İnsanları yönlendirmek isterken yanlış anlaşılıyorsun. Sana bir önerim var. Kafanda uzun zamandır tasarladığın projeyi konuşmaya ne dersin? Madem insanları değiştiremiyorsun belki de sen yönünü değiştirmelisin. Eğer sevgilin ile aran biraz limoni ise arkadaşların arabuluculuk yapabilirler. Evlilik hazırlığı yapan bir Terazi burcuysan, karşı tarafın bazı gelenek ve istekleri seni şaşırtabilir. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla bazı fikir ayrılıkları yaşasan da bu durum ortak hareket etmenizi sağlayacak yeni fikirler doğuracak.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün içerisinden iletişimsel gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızda bilgi akışı hızlanabilir ama duyacağınız bazı detaylar gerçekliği yansıtmayabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlatıcı koşullara zaman ayırabilirsiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız hatalardan ders almış bir biçimde kendinizi ve başkalarını da affederek daha pozitif adımlar atacaksınız.

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç fark etmediğiniz bir yerde unuttuğunuz bir kaynak bugün sizi sevindirebilir. Özgüven eksikliği yaşayabilirsiniz. Biraz içe dönme ihtiyacınız olabilir. Günlük işlerinizi zorlanmadan bitiriyor hafta sonuna mesaisiz başlıyorsunuz. Akşam flörtöz bir organizasyona dahil olmak size çok iyi gelecektir.

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde öfkeli tutumlara maruz kalabilirsiniz. Öğleden sonra birikmiş duygular açığa çıkabilir. Ortak gelirler, lüks harcamalar gündem olabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken kariyeriniz için önemli fırsatlar açığa çıkabilir. Annenizle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Kendisinin desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar sizi heyecanlandırabilir. Bir ev alım satımı için ailenize destek olabilirsiniz. Tapu işlerini bugün halletmek akıllıca olacaktır.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bakış açınızı genişletmek, farklı yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. İstediğiniz bilgilere ulaşmak için uzun araştırmalar yapabilir, çeşitli insanlarla görüşebilir veya kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>