Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma gereğini duyabiliyorsunuz. Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde

Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor. Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor.

Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde. Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Yakınınızda yaşanan bir ilişkiye önyargılı baktığınız yolundaki düşünceleriniz haklılık kazanmaya doğru gidiyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle yaşamaktan vazgeçmelisiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Pazar gününün ilk etkin görünümü saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Sizin dış dünya ile bağlantınızı güçlendiriyor ve uzun zamandır arzu ettiğiniz bir gelişmeyi müjdeliyor. Fikirlerinizi insanlara ifade edebilir, geleceğe dönük kararlar verebilir ve başarıyla ilerleyebilirsiniz. Bu bir yolculuk, görüşme ve yeni bir şeyler yapma arzusunun işaretçisidir. Hedefinizi gerçekleştirme azim ve kararlılığınızdır. Bu görünüm insanları etkilemenizde size ışık ve rehberlik edicidir. Doğru tercihte bulunarak, istediğiniz zirveye ulaşabilirsiniz. Saat 21:47 Güneş-Uranüs görünümü, ilişkinizle alakalı konular üzerinde yenilenmelerin, partnerinizle aranızdaki bazı sorunları aşabilmenin, ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye adım atabilmenin,ortaklarınızla çözüme ulaşmanın işaretçisidir. Kim bilir kaç Terazi bu enerji sayesinde yaşanması muhtemel sürprizlerle canlanacak. Lütfen tozlanmış, silikleşmiş eski pencereden değil farklı bir yerden hayata bakınız. Bu yeniliklere ihtiyacınız olduğunu unutmayınız. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığı, günlük hayatın rutin işleyişi yerine, farklı yerler, insanlar tanımak, değişik bir şeyler yapmak arzumuzu bir hayli vurguluyor. Öğrenmek, bilmek, tanımak, bildiklerimizi insanlara ifade etmekten yanayız. Yolculuklar bilhassa ilgimizi çekebilir. Eğitimde, ticarette, yabancı kişilerle olan her türlü işimizde başarılı sonuçlar alarak ilerlemek isteriz. Ancak bugünlerde biraz engellemeler, yakın çevrenizde bulunanlar veya yaşça büyük kişilerle aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. En ufak bir şeyi kafanıza takabilir, olumsuz yönde düşünebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Çok fazla bilgi öğreneyim derken, dağılabilirsiniz. Onun içindir ki, daha sakin, aklınız başınızda, bilinçli şekilde hareket etmeye, yolculuklarda güvenliğinizi önemsemeye, aslı astarı olmayan şeyleri kafanıza takmamaya çalışınız. Bilgiyi doğru kaynaklardan öğrenmek, gereksiz laf sözden uzak durmak yararlı olacaktır. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini anlamada ve anlatmakta zorluklar yaşayabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde sosyalleşeceksin.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve beslenme programınıza dikkat etmeniz gereken bazı durumlar oluşabilir. İletişimlerde kıskançlık ve rekabete dikkat etmelisiniz. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eldeki işleri toparlamaya çalışmak ve başkalarına yardımda bulunmak gerekiyor olabilir. Bu arada kendi sağlığınıza da yönelebilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven çok seviyor ama bir o kadar da sevmeyen, sizi itici bulan insanlar var. Sakin kafayla nedenini aramanız sizin için daha iyi olacaktır. Kafanızı takmayın.

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, eşli ve ortaklı konular bugün gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Diyaloglar önem kazanabilir, ilişkinizde, birlikteliğinizde denge, eşitlik ve uyumu daha fazla gözetiyor olabilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizde karamsarlık oluşabilir. Bazı düşüncelerinizin onaylanmadığı hissine kapılabilirsiniz. Sevdiklerinizden yardım almayı denemelisiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi nasıl mutlu edeceğinize odaklayın. İlişkilerden beklentilerinizi tespit edin. Fedakarlıklarını gözden geçirin. Alma ve verme dengeniz arasındaki bağı kontrol edin. Böylece layık olana gereken değeri verip diğerlerini kol mesafenizde tutma fırsatı yakalarsınız.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınıza söz geçirmekte zorlanıyorsunuz. İstekleriniz giderek artıyor. Size söylenenleri doğru anlamak için gayret etmelisiniz.Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar yüzünden sıkıntılı durumlar olabilir.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>