Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, ama onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz. İyi ya da kötü her şeyi, sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor. Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle böyle bir yolculuğunuz olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle tanışacaksınız. Bu kişi, sizin içinizi coşturacak. Gelecekte onunla sağlam bir arkadaşlık kurmayı düşüneceksiniz. Bugünlerde biraz başınızı ağrıtan bir probleminiz var. Ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu problemi birlikte yaşadığınız insanların bunu sizin kadar sorun etmemesi canınızı daha çok sıkıyor. Ailenizden birinin size sevindirici bir haberi olacak.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 21:57 de, Yeniay-Koç burcunda oluşacak. Ne gibi etkileri bulunmakta ve nelere vurgu yapmakta olduğunu tam olarak anlamamız için, gün içindeki diğer önemli görünümleri de hesaba katmamız gerekecek. İlk görünüm, saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşecek. Sizin bu Yeniayda, ailevi ve ilişki anlamında zorlandığınızı, hiç kimsenin bilmediği ancak sizi içten içe yoran bir takım meseleler olduğunu işaret ediyor. Kaçıp kurtulmak, yeni bir sayfa açmak ve yaşananları unutmak istiyorsunuz.  Ancak bunları yapmak kolay olmadığı için yorgun olduğunuzu işaret ediyor.  Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniayın finansal paylaşımlar, krediler, miras ve hukuki bölüşümler yönünde zararlı çıkmamak adına dikkatli düşünülmesi gerektiğini vurguluyor. Doğru yatırımlar, bölüşümler, pay edişler için mutlaka ilerisi adına güven ve istikrarlı olana yönelmek lazım. Aceleyle kararlar vermemek gerekiyor. Bütün detayları, piyasanın durumunu gözetmekte yarar var. Kredi ile borçlanmak zamanı değil. Biraz bekleyiniz, artı ve eksi yanlarıyla ölçüp tartınız. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu, bu Yeniayın ilişki meselelerinde aceleci kararlar verebileceğimizi işaret etse de, bizim mutlaka oturup tekrar bir gözden geçirmeye ihtiyacımız var. İster eski ister yeni veya devam eden ilişkilerde istikrar, güven ve sağlamlık ilkesini gözetmemizde yarar var. Saat 21:57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay, adı üstünde yeni hedefler belirlemek, ilişkinizle ilgili meseleleri çözüme kavuşturmak arzunuzu işaret eder. Fakat partnerinizin de bencil düşünmek yerine,  Biz olma prensibine saygı göstermesi gerekir. Eğer problemli bir ilişki yaşıyorsanız, ilerisini göremiyorsanız, sürdürmekte zorlanıyorsanız Yeniay, bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bir zamandır. Bu Yeniayın oluştuğu gün, yukarıda da izah ettiğim gibi, Mars-Jüpiter ile görünüm yapıyor. Bu da gösteriyor ki, bu ilişkide her iki tarafın da kendi arzu ve isteklerini dayatmaya çalışacaklar. Bu da sorun yaratabilir.Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.. Kıskançlık duygularınızın sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. Sağlık konusuna biraz daha fazla önem vermeli ve kendinizi yormamalısınız

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir işe, harekete ya dabirliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var. Bazı kişiler size bazı cevapları vermekte zorlanabilecekleri için, bu kişilerin üzerine gitmeyi bırakıp, seçeneklerinizi değerlendirmelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ bir insanı motive etmek için bugün uzun bir zaman harcayabilirsiniz. O kişi başarıya ulaşınca siz gurur duyacaksınız..

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün Venüs 120 Jüpiter ile sizi ve ruhunuzu son derece rahatlatacak etkiler sözkonusu. Moraliniz ve motivasyonunuz yükselirken, olumlugörüşmeleri gerçekleştirebilir, kariyer konusunda pozitif adımlar atabilir, daha yoğun destek görebilirsiniz. Aile büyükleriniz ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 50"
Ay
Kova
18° 35' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 56"
Venüs
Boğa
03° 04' 45"
Mars
Koç
01° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 05"
Satürn
Balık
16° 43' 22"
Uranüs
Boğa
22° 26' 38"
Neptün
Balık
28° 57' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 13"
Lilith
Başak
23° 31' 30"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>