Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

16 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 00:37-17 Nisan saat 00:00 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine  kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de  göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Ay-Boşluk zamanları olumlu yönde değerlendirmek için aslında uygun vakitlerdir. Sözgelimi geri planda gözden geçirmelerde bulunmamızı sağlayıcıdır. Tabii ki çalışma hayatımız başta olmak üzere, yüksek eğitim, akademik kariyer, başvuru, yolculuk, yakın çevre ilişkilerimizde hem gerçekçi düşünmeli hem de ani kararlardan kaçınmalıyız. Boşluk etkisinin bir diğer önemi, çalışma yöntemlerimiz, tercihlerimiz, sağlığımızla ilgili konuları kapsar. Nasıl bir aktivite içindeyiz, günümüzü nasıl değerlendiriyoruz, sorumluluklarımızla nasıl başa çıkmalıyız, kimlere faydamız dokunuyor ve kimlerden destek görüyoruz gibi hususları da ele almamızda yarar vardır. Kendinizi çok yormadan, üzmeden rutin işlerinizi yapmanızı tavsiye ediyorum. Hedefinize varmak için yolunuz aydınlık, mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Mutlu gün  geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizin yoğunluğu aşk yaşantınızı da olumlu etkileyecek. Partnerinizle birlikte kendinize daha fazla zaman ayıracaksınız. Hoşgörülü ve canlı yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız. Bugün bilgilerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Çevrenizde birçok organizasyon işlerinde öncülük yapacaksınız. Çocuklarla ilgili bazı aktivitelerin gündem kazanması söz konusu.

16 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz. Eğitim, yabancılarla iişkiler, seyahat başlıklı konularda kısa bir sıkıntı yaşanabilir, ama kredi, prim, burs, sponsorluk gibi alanlarda yeni olanaklara kavuşabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz farklı, mantığınız farklı konularda geziyor. Ne birinden ne diğerinden vazgeçemiyorsunuz. Bir an önce karar verin ve yola devam edin.

16 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konular, alım satım ve çalışmalarınızın ön plana çıktığı bir enerjiden geçerken, para kontrolünü iyi yapabilir, paranızı faydalı bir şekilde değerlendirebilirsiniz, ancak gökyüzünde Merkür Mars karşıtının etkin olduğu bugün partnerinizden fazladan şüphelenmeye müsait bir zihin yapınız sözkonusu olacağı için, fikir ayrılıkları, çatışmalar ve sorgulamalar yaşayabilirsiniz. En ufak bir konu bile büyüyebileceği için, enerjisi ılımlı bir günde önemli konuları paylaşmanızda fayda olacaktır.

16 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız.

16 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 30"
Ay
Kova
24° 33' 52"
Merkür
Koç
17° 50' 58"
Venüs
Boğa
03° 36' 04"
Mars
Koç
01° 21' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 02"
Satürn
Balık
16° 45' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 39"
Lilith
Başak
23° 34' 19"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>