Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerdeki yenilikçi söylemleriniz, bazı kuşkucu yorumları beraberinde getiriyor. Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz yanıtları sadece partnerinizden alabileceksiniz.

İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak.

Sert çelişkiler ciddi bir para kaynağınızı ortadan kaldırabilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu ilişkideki beklenmedik gelişmeler işi daha da zora sokabilir.

Kendinizi kısmen sorumlu hissettiğiniz ilişkilerde, çok büyük sorumluluklar almak üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel ve önemli konularda yapmak istediğiniz girişimler için gerekli fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz bugün size bu konularda beklemediğiniz mesafeler kaydettirebilir. Olumsuz tepkiler alabileceğiniz birtakım gelişmeler içindesiniz. Bu gelişmelerden kendinizi sıyırmanız gerekiyor. Gecikmiş kararlar sizi bazı risklere sokabilir.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:36 Ay-Mars olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerjinin anlamı, güvenliğinizi önemsemeniz ve bir hayli tutkulu olmanızdır. Ancak şu da var. Kişi bir yandan kaybetmekten korkarken diğer yandan rest çekmeye hazır gibidir.  Dikkatli olmakta fayda var. Saat 07:37 Ay-Neptün olumlu görünümü, tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. 11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs  saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Genel anlamıyla baktığımızda bu süreçte, kolayca arkadaşlık kurabiliriz. Ancak eski ilişkime geri mi dönsem yoksa yeni biriyle mi olsam diye kararsızlık duymanız veya bu ilişkiyi bitirsem mi, yeni bir sayfa açsam mı diye de düşünmeniz gayet doğaldır. Benim tavsiyem bu durumda olanların 15 Nisan tarihini beklemeleridir. Çünkü Merkür-Boğa burcunda ilerleyerek iyi bir destek sunabilir. O tarih sonrası durup bir resme bakarsınız. İlişkilerinizi, girişimlerinizi, yapmak istediklerinizi sağlamlık, güven, uzun vadelilik anlamında inceleyerek doğru bir yön belirleyebilirsiniz.   Saat 19:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor.Saat 21:41 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm sorumluluklarının farkında olmayan, ciddiyetsiz insanlar üzerinden yaşadığınız öfkenin işaretidir. Ne yana dönseniz, sanki bir garip sürpriz sizi bulur. Ve bütün bunlarla uğraşacak kişi de sizsiniz. O zaman bu saatlerde şöyle derin bir nefes alın ve kendinize sahip çıkın lütfen. Cumartesi gününüzün en keyifli, en mutlu, en eğlenceli şekilde geçmesi dileğimle,

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Partnerinizle birlikte özel paylaşımlar yaşamak istiyorsanız, onun fikirlerine saygı göstermek zorundasınız. Karşılıklı fikir çatışmalar içinde olacağınız bir gün. Enerjinizi odaklaştırma konusunda başarılısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz. Ancak, kafanızda her şeyin net olması ve planlı olmanız durumunda hızlanabilir ve şansı yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MESLEKİ konularda etkin kişiler size istediğiniz şansı verecekler. Fırsatları bir arada yakalama imkanı bulacaksınız. Atılım yapmalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak kaygı ve endişelere müsait bir enerjide olduğunuz bugün, ilişkiler ve aşk hayatınızda kavram kargaşası yaşayabilir, yaşadığınız geçmiş kayıpları düşünerek, kendinizi fazladan üzebilir ve bugünün size sunduğu fırsatları pas geçebilirsiniz. Tercih etmeniz gereken kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmeniz, bugünün fırsatlarına odaklanmanız ve evrenin işleyişine güvenmeye devam etmenizdir.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

11 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 40" R
Ay
Koç
14° 40' 08"
Merkür
Koç
20° 03' 47"
Venüs
Boğa
07° 51' 39"
Mars
Koç
04° 00' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 40"
Satürn
Balık
17° 02' 57"
Uranüs
Boğa
22° 40' 02"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 08"
Lilith
Başak
23° 57' 20"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>