Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin etkin, bağımsız kişiliğinin sizi savunduğunuz kadar hoşnut ettiğinden emin değil gibisiniz. Arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar olabiliyor.

Bugünlerdeki rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılarınızın temelinde yetenekleriniz ve yaratıcılığınız ön planda. Ama işe bağlılıkla desteklenmesi gerekiyor.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Sonradan aklınıza gelen ödemelerinizin kötü sürprizler olarak ortaya çıkmasını artık engellemelisiniz.

Geleceğinizi daha net görme arzunuz birçok şeye bağlı. Ama bunların bir kısmına becerileriniz kapalı. Özgüveninize daha alçaklardan bakabilmeniz, bu becerileri geliştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntılar yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 03:07 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünümle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, dış dünyanın türlü etkileriyle bizi sınaması ancak bu sınama ile aslında bizlerin gücümüzü test etmesi halidir. Evet hem ilişkimiz hem ailevi konular hem de fiziksel anlamda üzerimizde bir baskı söz konusu. Bizi belli sınırlar içinde hareket etmeye, bazen bastırmaya, kontrol altında tutmaya çalışıyor. Fakat şu bir gerçek ki, hiç kimse zorluk yaşamadan  kolaylığın, mutluluğun, kendinin, hayatın değerini anlamıyor.  İşte bu dışarıdan gelen etkiler sayesinde ders alıyoruz, yolumuzu belirliyoruz, güçleniyoruz aslında. Onun için lütfen sakin olalım. Hiç kimsenin azmimizi, güvenimizi sarsmasına, bizi etkilemesine izin vermeyelim. Biz içimizde sağlam olacağız ki, dışarısı bizi yıkmasın olur mu  canlarım. Saat 08:08 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi  coşkulu bir ifade tarzı ve  ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz.  Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır. Saat 15:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu partneriniz,ortağınızla aranızdaki farklılıkları düşünce anlamında ortaya çıkarıyor. Karşı tarafın şahsına özel halleri, fikirleri, alışılmadık tavırları, taraflı bakış açısı, çabuk verdiği kararlar sizinle örtüşmediği için, ilişkide zorlanan taraf siz oluyorsunuz. Sürekli bir karşı çıkış, gerginlik bu beraberliği kimi zaman zorluyor. Evet çekim gücü aranızda yoğun. Ancak böyle bencil hareketlere de pek tahammülünüz yok. Bazı Teraziler ise, inişli-çıkışlı bu ilişki yaşantıları, başlayıp biten beraberlikler yüzünden yorgunlar. Ancak bu görünüm  diyor ki, olan bitene iyi bakın ve gerçekçi olun. Ne çekip gitmek çözüm ne de düşünmeden etmeden ilişkiye başlamak doğru. Ayarımızı bileceğiz. Saat 16:30 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz.  İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz.  Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sosyal yaşantınıza canlılık verirken, duygusal ilişkileriniz, özgürce davranışlarınız yüzünden tehlikeye girebilir. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Lüks tüketime açık gün. Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir. Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz. Huzur ortamını bozmamalı ve sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar sabah saatlerinde ufak tefek sözel tartışmalara açık olsak da, yaratıcı ve yeni fikirler ve koşullar, yenilenmeyi hızlandırıyor. Merkür Uranüs kavuşumu(ani açıklamalarla karşı tarafı şaşkınlığa uğratmamak kaydıyla!) ve doğru harekete geçen Jüpiter nedeniyle, aniden ortaya çıkan parlak fikirler hemen her konuda müthiş bir ilerleme sağlayabilecekmişiz gibi hissetmemize neden olabilir. Eğer gereken gayreti gösterebilir ve heyecanımızı aynı şekilde koruyabilirsek, gerçekten de başarabiliriz. Ancak, öğle sonrası kısa bir sure içim engellenmiştik hissi hakim olabilir veya tutukluk da yapabiliriz. Jüpiter doğru harekete geçmek üzere düzelerek, bugünden itibaren olaylara daha olumlu bakabilmemiz, yeni şeyler denememiz veya öğrenmemiz için olanak tanıyacak, bir süredir durağanlaşan ya da tıkanılmış hissi yaratan olayların önünü açacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yılın getireceği keyifli değişimleri yavaş yavaş hissedeceksiniz. Yapmanız gereken karşınızda kim olursa olsun hayır kelimesini de kullanmanız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizi ön plana çıkarabilecek sosyal ortamlar, toplantılar ve görüşmeler yapabilir, kendinizi gruplar içinde daha fazla tanıtacak imkanlar bulabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni kararlar alabilir, partneriniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla etkili iletişim fırsatı yakalayabilirsiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>