Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş talepkarlığınız, daha henüz işin başındayken biraz baskılama gibi algılanabilir. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olma isteğiniz biraz fazla gibi.

Daha sağlıklı ilişkiler kurma eğilimindesiniz. Bu değişim size mesleki kazanımlar da getirecek. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir.

En temel ihtiyaçlarınızı birer, birer lüks kapsamına almanız, gelecek adına korkular yaratıyor. Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Dostluk ilişkilerinizden bazılarını sorgularken, çok fazla varsayımlarla hareket ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enteresan yaşam değerlendirmeleriniz sizi sadece ilginç yapıyor. Çekici de olabilmeniz için, bu değerlendirmelerinizi enteresanlıktan biraz kurtarmanız gerekebilir. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak.

7 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı gününe, saat 04:23 Ay-Pluto görünümüyle adım atıyoruz. Ailemiz, iç dünyamız, ilişkimizle alakalı konularda duygularımız bir hayli derin, tutkularımız yükselişte. İstiyoruz ki, geçici heveslerin değil, kalıcı güzelliklerin yer aldığı bir dünyada yaşayalım. Bunu her anlamda hissetmekten yanayız. Saat 23:42 Ay-Venüs karşıtlığının ardından Ay, 8 Nisan saat 08:08 olana dek boşlukta ilerliyor. Peki bu süre nelere işaret. Öncelikle kendi içinize dönerek,  ilişki sorunlarını çözebilmenizde destekleyicidir. Eğer gerçekten sevdiğiniz kişi sizin için önem taşıyorsa ve onun yokluğunda kendinizi kötü hissedecekseniz tekrar bir şeyleri derleyip toparlamakta yarar var demektir. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

7 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınız sayesinde karlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

7 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar belli konularda şartlarınızı dayatmak veya koşullarınızı açıkça belirlemek size çok zevkli görünse de, gökyüzü konumları nedeniyle bundan kaçınmanızda ve daha uyumlu olmanızda fayda var derim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün için bazı kişilerin sözlerini duymazdan gelmemiz zor olabilir. Yapılanları ya da söylenenleri yüzeysel olarak değerlendiremeyebiliriz. Güçlü duygular hissedeceğimiz bir gün. Ancak, Merkür ve Pluton arasındaki bu olumsuz açı, daha önce üzerinde durmadığımız veya farkında olmadığımız konularda bilgi edinmemiz için olanak sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarıyla ya da olaylarla ilgili bilgi edinmek veya kendimizi daha iyi tanımak için olayları zorlayabiliriz. Sakin ve kararlı olmamız durumunda ilerleme sağlayabileceğimiz bir gün. Olaylara farklı açılardan yaklaşabiliriz ya da yenilenen şartlar ve durumlar bizi de farklı davranmaya ve bakmaya itebilir. Yaratıcılığımız, özgür düşünmek ve davranmak isteğimiz yüksek. Yine de, akşam saatlerinde ilişkilerde sınırları zorlamamakta ve kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

7 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınız oldukça açık. İş hayatınız da aşk hayatınız da mükemmel gidiyor. Partnerinizin sevgisini kazanmış olmanız çevrenizin arkadaşlarınızın dikkatini çekiyor. Sevecen ve şefkatli yönünüz taktir topluyor.

7 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler ve kariyer konularında problemler yaşayabileceğiniz bugün, ikili ilişkilerinizde uzun zamandır içinizde biriktirdiğiniz konular patlama noktasına gelebileceği ve ilişkilerde kayıplara sebep olabileceği için sakin ve dengeleyici bir tavırla, paylaşımlarınız için enerjisi daha yumuşak bir günü beklemeniz faydanıza olacaktır.

7 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

7 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>