Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz. Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Bazı olaylara gergin bakışınız, bugünlerde olumsuz tepkiler getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir. Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir.

10 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cuma günümüz saat 07:00 itibariyle etkili olacak Güneş-Merkür kavuşumuyla başlayacak. Bu görünüm, ikili ilişki meselelerinde bir hayli vurgulayıcı olup, iki yönlü bir duygu hassasiyetinin de göstergesidir. Bir yanınız her şey düzelecek diye umut eder, ancak diğer yanınız biraz endişeli hatta umutsuz gibidir. Partneriniz eğer bencil tavırlı, sadece kendi bildiğini okuyan kişiyse, doğaldır ki, aranızda gerginlik oluşabilir. Fikirlerini kendine göre ifade etmesi, sizin ilkelerinize, hayata bakış açınıza uymadığı için kızabilirsiniz de. Ancak bu görünüm Ay-boşluk etkisi altında gerçekleştiğinden özellikle bir yüzleşmede bulunmak, bu ilişki hakkında biraz daha düşünmek, beraberliğin devamı veya sona erdirilmesi yönündeki duruma iyice bakmak lazım. Tabii ki sorunların üstünü örtmemek ve gerçekçi şekilde hareket etmek gerekiyor. Hele şu günlerde tartışmak yanlış olur. Karşılıklı şekilde oturup konuşmak lazım. Önceden ilişkisi bitmiş olanlar için bu görünüm, yüreğinizdeki sevgi nispetinde beklediğiniz haber olabilir. Ancak Ay-boşlukta ilerliyor. Bir gecikme olması mümkündür. Yeni tanışmaların da göstergesi olan bu kavuşum, gelir geçer bir ilişki yerine, kalıcı ve güvenilirlik ilkesini önemsemek gerektiğini işaret ediyor. Saat 15:47 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altında, duygularımız mesafeli, hatta bazen oldukça soğuk tarzdadır. Etrafımızdaki insanlara öyle pek sıcak, samimi davranmayız. Sorumluluklar bizi sıkar, kendimizi sanki denetim altında gibi hissedebiliriz. Elden geldiğince günün geri kalanındaki işlerimize ağırlık vermekte yarar var. Cuma günümüz huzur, başarı, şans ve güzellik getirici gelişmelere işaret olması dileğiyle,  Kalben sevgilerimle,

10 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Biraz gizliliğe ihtiyacınız var. Siz sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz. İlişkiniz için olumlu şeyler düşünüyorsunuz.

10 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz. Önümüzdeki birkaç hafta yeni keşifler yapmak, ilerlemek ve büyümek için uygun koşulları oluşturabilir. ‘' Oh! Sonunda!'' mı dediniz? Evet. Sanırım, gayret gösteren için oldukça hoş günler geliyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay'ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

10 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki olumsuz olaylar karşısında bir hayli etkilenecek ve birilerine yardım isteğiniz kabaracak. İyimserliğiniz dorukta. Ancak yardım edeceğiniz kişiler sizin sözlerinizi dinlemeyecek.

10 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal etkinlikler, toplantılar, etkinlik, davet, organizasyon ve toplantılarda yer alabileceğiniz bugün, yeteneklerinizi ve kendinizi en güzel şekilde sergileyebilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Partnerinizle birlikte etkinliklere katılabilir, bekarsanız arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

10 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>