Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir.

Çözümsüzlükler kalıcı değil. Ama sizin yeni niyetlere yönelik arayışlarınız devam edecek. Önümüzdeki günler içinde umutlarınızı şekillendirebilecek görüşmeler söz konusu.

İki kişiyle verimli para alışverişlerine gireceksiniz. Ama bu ilişkide fazla gerekli olmayan bir gizlilik niyeti içine gireceksiniz. Aile içindeki harcama alışkanlığı sizi yeni tartışmalara sokabilir.

Yakında yapacağınız bir görüşme fırsatlarla dolu. Kendinizi iyi ifade edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam adımlar atmaya kararlısınız. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek. Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda özgüveninizi diri tutmanız yararınıza olacak.

9 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:48 Ay-Jüpiter görünümüyle Perşembe gününe adım atıyoruz. Jüpiterin ışıltısı, güven duygusu sizden yana. Aşkla ilerlemek, aşkla ışık ışık parlamak istiyoruz. Günün anlam ve önemini düşünürsek, bu isteğiniz gayet doğal ve yerindedir. Saat 15:17 Ay-Uranüs görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz.Saat 19:40 Ay-Merkür olumlu görünümü, partnerinizle ilgili meselelerde konuşmanın, belli konuları gözden geçirmenin işaretçisidir. Bu saatte keyfiniz yerine gelir, sözleriniz başkalarını destekleyici ve yüreklendiricidir. Saat 20:42-10 Nisan saat 15:47 arası Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman diliminde huzura fazlasıyla ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın. Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyiniz boş yere. Siz önemlisiniz bunu unutmayınız.Haftanın önemli Gelişmesi: Sevgili Teraziler Jüpiter geri hareketi  sona eriyor. 8 Nisan saat 19:56-11 Ağustos saat 14:11 arasında Aslan burcunda düz seyirle ilerleyecek Jüpiter, yeniden  güneşe bakmak olarak yorumluyorum. Bu sefer ki bakış, yılların size kazandırdığı tecrübeleri özgüvenli bir şekilde dışarıya sunuş olacaktır. Sizi fark etmemek mümkün mü böyle bir parlaklık altında. Evet, artık sosyal çevrenizin yakışıklı veya  güzel, alımlı, duruşuyla ilgi uyandıran, popülerlik gücüyle ilgi uyandıran kişileri olacaksınız.  Jüpiter yüce elini, bir insana dokundurmaya görsün, kapılar açılır önünde. İtibarınız yükselir. Sosyal çevreniz gelişir. Özgüven duygunuz, en uzaklardan bile görülecek kadar etkindir. Venüsün ağız tadı, Jüpiterin bonkör eli ve siz. Kim bilir ne güzellikler sunacaksınız dünyaya. Toplumsal hayat bu süreçte sizin için çok kıymetlenecek. İyi niyetinizle bilginizi sununuz. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak isteyenlere destek olunuz. Hangi alanda yetenekli iseniz veya hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alana yönelerek, ben buradayım diyiniz. Bunu derken, illaki alkışlanmayı değil, yaptığınız işten zevk almayı da biliniz. Birilerinin sesi olunuz. Kendiniz gibi diğer insanları da kucaklayınız. Karşınıza projeler çıkabilir siz de projelerinizi sunabilirsiniz. Bir gün değil, bir ömür boyu yüreğiniz sevgiyle ışıldasın. Mutlu, huzurlu nice güzelliklerle ışıldamanız dileğimle,

9 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün, düşüncelerinizin aktifliği sayesinde bir çok problemin çözümünü bulacaksınız. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor. Dolayısıyla, kendinizi ve elinizdeki yararlı bilgi, belge, kaynak, özellik v.b her şeyi yenilemenizde ve hedefe kilitlenmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay'ın olumlu açıları akışkan bir günde olduğumuza işaret ediyor. Elimizdeki olanakları doğru şekilde değerlendirebilir, olumlu görüşmeler yapabilir, kendimizi daha rahat hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜCÜNÜZÜ gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkilerin ve arkadaş çevrenizin yardımını alabileceğiniz bugün, ikili ilişkilerinizle ilgili konulara arkadaş çevrenizi karıştırmamanız faydalı olacaktır. Reklam, televizyon, basın yayın,görüşmeleri, etkinlik, davet ve organizasyonlar alanlarında yeni başlangıçlara açık, kendiniz için faydalı sonuçlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerde ani tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 52' 19" R
Ay
Başak
16° 32' 08"
Merkür
Boğa
02° 00' 54"
Venüs
Boğa
21° 55' 49"
Mars
Koç
12° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 18"
Satürn
Balık
17° 54' 17"
Uranüs
Boğa
23° 19' 50"
Neptün
Balık
29° 22' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 20"
Lilith
Başak
25° 13' 23"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>