Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda hızlı gelişmelerin gerçekleşmesi çok mümkün. Partnerinizdeki belirginlikler ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor.

İş alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Krizden kurtulmak için artık gün saymaya başladınız.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yeni bir katılma isteğiyle cazibesini kaybedecek. Çok önemsediğiniz projeniz bu yüzden ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinizde kendinizi fazla ön plana çıkartıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde olup bitenlerden dolayı kendinizi çok üzüyorsunuz. Yakınlarda çok cazip bir teklif alacaksınız ve konuyla ilgili bugün bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bir para bekliyorsunuz fakat bu para uzun bir süre daha elinize ulaşmayacak.

14 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:23 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle Salı günümüz başlayacak. Bu enerji, toplumsal konularda, çocuğunuzla ilgili meselelerde ve aşkta özgürce kararlarınızı vermenizi sağlar. Ancak partnerinizin bakış açısı sizden farklı olabilir. Saat 13:33 Ay-Güneş olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda aktif olma ihtiyacınızı gösteriyor. Huzuru içinizde hissetmenin yolu, ilişkinizin düzgün seyirde yürümesine bağlıdır. Anlaşmakta zorlandığınız meseleler üzerinde her ikiniz de taviz vermekten yana değilsiniz. Yeni tanışanlar açısından bu görünüm hoş bir yansımadır. Birbirinizden hayli etkilenirsiniz. Saat 22:45-23:12 arasında etkili  Ay-Boşluk ilerleyişinde, geceyi stressiz  geçirme isteğiniz yoğun olmasına rağmen bunu tam anlamıyla sağlamanız mümkün olmayabilir.  Bu kısa süre içinde  çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı olmakta yarar var. Saat 23:12  itibariyle Ay-Balık burcu geçişiyle, problemlerimiz olsa da, bu enerji yaşam sevincinizi ve hayata olan inancınızı yükselticidir.  Etrafınızdaki insanlara karşı ılımlı, sevgi dolu oluşunuz, sizi onların gözünde farklı bir kişi haline getirebilir. Moral duygunuz otomatik olarak artar. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,  

14 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve yarın bazı ilişkilerinizin ya dabirliklerinizin sizin istemediğiniz gelişmelere açık olma olasılığı yüksek. Ufak tefek rahatsızlıkları büyütmemeli ve işinizi yapmaya devam etmelisiniz derim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları öğle ve öğle sonrası saatlerde yazılı ve sözlü görüşmelerde akıcılık ve yoğunluk nedeni olurken, entellektüel konuşma veya özgür hareket etme ya da kendini özgürce ifade etme arayışlarımız arttırabilir. Ancak bu esnada hassas hareket etmemiz veya detayları atlamamamız gerekiyor, unutmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ticari gezilerinizde çok fazla umutlu olmayın. Astrolojik açıdan maddi şansınız pek iyi değil.

14 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde ani öfke patlamaları, geçmişten bugüne getirilen problemlerin birden ortaya dökülmesi ve sizden saklanan konuların önünüze çıkıp, hayatınızdaki sırların aydınlanması başlıklı konular yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlarla anlaşmak her zamankinden daha zor olacağı için, eğer kaybetmek istemiyorsanız geride duran ve sakin taraf olmayı tercih etmelisiniz.

14 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

14 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 22"
Ay
Kova
21° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 44' 28"
Venüs
Boğa
03° 20' 40"
Mars
Koç
01° 11' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 06"
Satürn
Balık
16° 44' 29"
Uranüs
Boğa
22° 27' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 57"
Lilith
Başak
23° 32' 56"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>