Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni girişimler yapabilir ve heyecan duyabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek.

İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Bazı borçlarınız birikti ve onları ödemekte zorluklar çekiyorsunuz. Oysa kaç insan sizi bu konuda uyarmıştı. Bir anca borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olmalısınız.

Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamak için biraz daha beklemelisiniz. Harekete geçmek için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dostlarınızla bir araya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, ihmal ettiğiniz bazı özel uğraşılarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gün duygusal olarak olumlu ve rahat olacaksınız. Bu duygusal rahatlığı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtacaksınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler bayramın ikinci gününe,  saat 08:55 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle başlıyoruz.   Fazla çaba sarfetmeden  diğer insanlar üzerinde bir hayli etkili olabilirsiniz. Birilerinin sizi önemsediğini, söylediklerinizi dikkate alacaklarını söyleyebiliriz. Saat 17:50 Ay-Jüpiter kavuşumu, sizi dış dünyada ışıklandırıcıdır. Başkaları ne kadar özel biri olduğunuzu düşünürler ve buna birebir şahit olurlar. Kısa sürece bir yolculuk gayet keyifli şekilde geçer. Güven duygunuz bilhassa yüksektir. Kendinizden eminsinizdir. Bu görünüşünüze de yansır. Bayramımızın  keyifli paylaşımlar ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü ikili ilişkilerde rahatsız olduğunuz konulara tahammülünüzün kalmadığına işaret etmekte. Patlamaya hazır bomba misali üzerinize çok fazla gelinmesi halinde her an piminiz çekilebilir. Kendinizi hemen her konuda haklı bularak hareket edebilirsiniz bu size kısa bir süre için üstünlük sağlasa da sonuçları oldukça yıkıcı olabilir. Anlık öfkeler farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza neden olabilir. Dikkatli davranın ve hür iradenizi ortaya koyun. İş hayatınızda ise şanslı bir gündesiniz. Önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz. İlişkisi olmayan teraziler ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Destek, katkı veya yardımlarınızın takdir edileceği bir gündesiniz. Olumsuz kişilerle karşılaşırsanız uzak durmanızda ve tartışmaya girmemenizde fayda var. Zira, bu güzel günü bozabilecek kişilere yorum yapmak günün olumlu akışını bozabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla, gruplarla bir araya gelmek size iyimserlik getiriyor. Bu dönemde gelecek yönünde yeni beklentiler var.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dertleşmeye ihtiyacınız var. Bunu ne kadar isteseniz de ya kimselere güvenmiyorsunuz ya da detaylara girmeden anlatabiliyorsunuz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partneriniz ve yakın dostlarınızla aranızda daha sakin ve empatik bir iletişim geliştirmeniz faydalı olacaktır. Aile büyükleri, kurumlar ve patronlar ilişkilerinizde de ılımlı davranmanız gereken bugün, iletişim konusunda problemlere açık bir zamandan geçmektesiniz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz, davetler veya organizasyonlara vaktinizi harcayabilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde ilişkilerinizi artıracaksınız. Çok ilgi çektiğiniz bu dönem ortaklaşa işler sizi heyecanlandırabilir. Karşınıza yenifırsatları çıkabilir. Değerlendirmekte fayda var.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjinizi arttırabilir, girişimci ruhunuz tetiklenebilir, özel hayatınıza hız kazandırabilir. Kişisel hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmak bubir kaç gün çok daha kolay olacak. Motivasyonunuz yüksel, eğlenceye, hobilere daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Aslında spora başlamak içinde uygun birkaç gün.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

18 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 48" R
Ay
Aslan
29° 48' 47"
Merkür
Boğa
00° 12' 43"
Venüs
Boğa
20° 11' 47"
Mars
Koç
11° 41' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 21"
Satürn
Balık
17° 48' 30"
Uranüs
Boğa
23° 14' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 02"
Lilith
Başak
25° 04' 00"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>