Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda gün içinde değişik iniş ve çıkışlar yaşamanız söz konusu olacak. Bu durumda zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve kolay kolay kendinizi toparlayamayacaksınız.

İşinizle ilgili planlarda bugün bir kaç aksaklıkla karşılaşacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakıp bu konuyla ilgilenmek isteyeceksiniz. Bu konuda amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Parasal konularda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Hedefinizi en kısa zamanda gerçekleştireceksiniz fakat yine de dikkatli olmalısınız.

Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel faaliyetlerinizin oldukça yüksek olacağı bir gün. Zihninizin berrak olması bugün ikili ilişkilerinizde çok önemli rol oynayacak. Çevrenizdeki insanları rahatlıkla etkileyebileceğiniz bugün bazı önemli kararlar da alabilirsiniz. Yakın çevrenizden birinin sorunları bugün başınızı ağrıtabilir. Hazırlıklı olun.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 02:30 Ay-Pluto görünümüyle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Kim galip gelir derseniz, bu mücadelenin galibi aşktır. Eğer sevginiz tam ise sorunlar çözüme bağlanır. Eğer çoktandır çekişmeler yaşanıyorsa, ipler kopabilir. Aman sakin olalım lütfen. Saat 16:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı,  özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor. Saat 16:49 Ay-Venüs olumlu görünümü, sosyal paylaşımları güçlendiriyor. Arkadaşlarımızla bir arada olmak isteyeceğiz. Ayrıca özel yakınlaşmaların da göstergesi olarak sizleri canlandırıcıdır. İlişkide paylaşım ve denge bu saatlerde gayet kuvvetlidir. Saat 19:44 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, ilişki konularında verilen sürpriz kararların işaretçisidir. Bitti dediğimiz bir beraberlik tekrar canlanabilir veya olmaz dediğimiz bir ilişkiye adım atılabilir. Burada esas olan, yenilik arzusu ve artık canımıza tak eden durgunluktan kurtulmak. Değişmek, her alanda yenilenmek, hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmak istiyoruz. Kafamızın içinde oturup hesap kitap yapmak istemiyoruz. Gönlümüz nereye giderse biz de rotamızı oraya çevirmekten yanayız. Artık bağlayıcı, durgunluğa sevkedici veya bizi rahatsız edici bir ilişkiden yana değiliz. Bazılarımız bu enerjinin etkisi altında, belli bir akit olmadan birlikte yaşamaya karar verebilirler. Bu sıra dışı bir aşk veya farklı bir beraberlik anlamına gelebilir. Ancak Venüs geri hareket dönemindeyiz. Gelişmeleri bilinçli şekilde gözden geçirmemizde yarar var. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygu ve mantık karmaşası yaşıyorsunuz. Çalışkan yapınıza uygun davranışlar içindesiniz. Sabırla yaklaştığınız konularda başarınızı perçinliyorsunuz. İşin içine duygular girdiği zaman aklınız karışıyor ve olaylara daha farklı bakabiliyorsunuz. El becerinizi rahatça kullanabileceğiniz bir gün içindesiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz. Birkaç gün için anlamlı ve ince hareketlerinizin düşündüğünüzden de olumlu sonuçları olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Venüs Uranüs arasında meydana gelen olumlu görünüm, aynı zamanda estetik veya yaratıcılık gerektiren iş, proje veya konularda da daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için para harcayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda maddi konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle işlerinizi halledebileceksiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Teraziler iki insan arasında kalabilirsiniz. Kafanız karışık. Analiz yaparsanız çok kolay seçim yapacaksınız. Sırlarınızı hemen paylaşmayın.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda oldukça değişken, ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi şekilde aktaracaksınız. Arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları halledebilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olaylara karşı iyimser, adaletli ve sağduyulu yaklaşmaya çabalayacaksınız. Dış estetiğiniz konusunda çalışmalar yapabilirsiniz. Huzur ve sessizliği bugün hissetmeniz mümkündür. Kararsız kalmak sizleri zora sokabilir, ne istediğinizi bilmek zorundasınız ,yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>