Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı yeniden içtenlikle tanımlayın kendinize. Bu yaşadığınız yorucu, yarı güvenli, uzak ilişki gerçekten aşksa söylenecek bir şey yok. Partneriniz de en az sizin kadar dertli. Neden aşkı insanı heyecanlandıran, umutlandıran bir duygu olarak yaşamaya çalışmıyorsunuz ?

Gününüzü kazasız belasız geçirmenin tek yolu ısrarla çekilmeye çalışılacağınız malum tartışmadan kaçınmak. Çünkü siz de dünden beri kendinizi bir çalar saat gibi kurdunuz. İleriki günlerde bir aksatmayla ilgili uyarılacaksınız. Bunu bekliyorsunuz ve boynunuz kıldan ince gibi görünüyorsunuz. Doğrusu da bu.

Ödemelerinizi alamıyorsunuz. Bugün beklediğiniz bir ödemeyi tahsil edemeyeceksiniz. Oysa uzun vadede de olsa sizi bekleyen devasa bir ödeme için, buna ihtiyacınız var. Para işlerinizdeki titizliğiniz karşınızdakiler için geçerli değil. Bu da sizin daha çok canınızı sıkıyor.

Boş yere geciktirdiğiniz bir formalite, sonradan başınızı ağrıtacak. Siz bu hatayı hep yapıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç huyunuz olmadığı halde sıkılganlık gösteriyorsunuz. Bu sıkılganlık duyulacak bir konu değil. Kişiler de öyle. Duydukları güvenden danışıyorlar size. Bu konulara uzak olduğunuzu düşünüyorsunuz. Ne düşünürseniz düşünün, top sizde. Bir telefon haberini gizli tutmaya çalışıyorsunuz. Haberin yaygınlaşması ve tartışılması halinde bir karara varırken etkileneceğiniz endişesi taşıyorsunuz.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 07:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu buluyorum sizler için. Bu görünüm gelişim adına yapılanve gönül birliğinin, dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Saat 16:25 - 20 Kasım Saat 07:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Bu süre içinde ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Burcunuzda oluşan boşluk zamanlarında her türlü ortaklık konusunda uyumun ön planda tutulması gerektiğini dile getiriyorum.  Kiminle berabersiniz, kimlerlebirliği halindesiniz, bugüne dek neler yaşadınız ve bundan sonrasında neler umuyorsunuz. Bu soruların cevabı için sorunların üstünü sıvazlamadan, siz ve partneriniz-siz veortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız. Gününüz arzuladığınız şekilde geçsin. İşlerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dileğimle,

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular veya ödemeler başta olmak üzere genelde stresli hissedebileceğiniz ya da hayata olumsuz gözlerle bakabileceğiniz birkaç gün. Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha enerjik ve heyecanlısınız. Yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bedeniniz ve sağlığınıza dair konularda yeni başlangıçlar gözüküyor. Bu yönde bazı önemli girişimleriniz olabilir. Spor ve diyetle ilgili yeni planlar ve kararlar alabilirsiniz. Kararlarınızı hayata geçirmek için hiçbir masraftan kaçınmayacaksınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmesseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>