Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Dost, akraba canlısı olmanız size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Önümüzdeki günlerde hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, kurallara bağımlı, hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor. Sorumluluklarınızın, mutlak bir güvenlik altında olduğu şeklindeki savunmanızın önünde bir karşı çıkış görünmüyor. Ama insanın sorumluluklarını istediği gibi tayin edemeyeceğini unutuyor gibisiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş, aşkta özgürce hareket etmeniz, hayatın eğlendirici, keyifli yanlarının tadını çıkarmanız, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmeniz, hevesli bir şekilde yaşamı kucaklamanız demektir. Genelde bu dönemde arkadaşça başlayan ilişkilerin sürpriz bir şekilde ciddiyete dönüşmesi, hatta uzun süredir bir arada olan çiftler aniden evlenebilirler. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisinde, kazançlı çıkmak, isteklerimizi kabul ettirmek, maddi açıdan rahatlamak isteyeceğiz. Tutkuluyuz ve artık kontrolü bir başkasının eline bırakmaktan yana değiliz. Bir mücadele veriyoruz. Doğal olarak bazı insanlara kırgınız, kızgınız, hayatın bize karşı pek de adil davranmadığını düşünebiliriz. Sondördün etkisi altında, yepyeni bir sayfa açmaktan yana olacağız. Çıkarlarımızı ön planda tutacağız. Çünkü özgür olmak isteyeceğiz. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, para kazanmayı çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Boş işlere ayıracak zamanımız yoktur. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü, finansal-yuvamız-ailemizle ilgili, birkaç gün önceki meseleleri tekrar gündeme getirebilir. Dikkatli şekilde gözden geçirelim. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, duyguları yüzeye çıkarıyor ve güzelliklere sahip olma hevesliliğimizi çoğaltıyor. Sevdiklerimizi yanımızda görme arzumuz büyüyor. Size sevgiyle yanaşan insanları gönülden kucaklamanızı destekliyor. Ayrıca gerek sağlık gerek ailevi konular ve gerekse çalışma hayatımızı ilgilendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Ailevi meseleler, çevre değişikliği, maddi konular üzerinde bilinçli davranalım. Önümüze ardımıza iyice bakalım. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün fazla korumacı davranabilirsin. Önümüzdeki günlerde gökyüzü eskiyi unutman gerektiğini hatırlatacak.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kişisel bakımınız, diyetiniz, sporunuz ön planda olabilir. Değişimler yaparak ruhunuzu şifalandırmak isteyebilirsiniz. Yersiz endişelerden uzak durun. Bu zamana kadar yaptığınız fedakârlıkların karşılığını alabilecek bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.  

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşmak için fırsatlar doğabilir. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in Kova burcuna ilerlemesiyle keyif aldığınız konulara artık daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aşka şans tanıyabileceğiniz bir aylık bir döneme ilerliyorsunuz. Karşınıza beğeneceğiniz, aşık olabileceğiniz biri çıkabilir bu dönemde, kalbiniz aşk için atabilir.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para biriktirmek ihtiyacındasınız ama bazı masraflar buna izin vermeyebilir. İş hayatınızda durumunuzu düzeltecek gelişmelere hazır olun. Bu durum sizi çevrenize karşı güçlü kılabilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İradenizi dış dünyaya yansıtmakta pek başarılı olamayabilirsiniz. Ancak sebat göstererek, maddi ve manevi değer yarattığınız alanda güvenilirliğinizi ortaya koyabileceğiniz başlangıçlar yapmaya muktedirsiniz.Gündelik hayatın rutinlerinden ve streslerinden kaçmak ve kendi keyfinize göre yeni bir şeyler yapmak için çok uygun bir gündesiniz. Sosyal ve mesleki haberleşme ağınızda belirli kişiler veya otoriteler tarafından engellenebilir, hizmet alanınızdaki aşamaları bu nedenle gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. Etkisi altı gün sürecektir.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zaman zaman önyargılı olduğunuzu kabul edin. Çünkü bazen gerçekten öyle davranıyorsunuz. İnsanlara güvenmeyi öğrenmelisiniz. Sağlık sorunlarına dikkat. Bir dostunuzdan haber var.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 02" R
Ay
Koç
13° 44' 60"
Merkür
Koç
20° 00' 59"
Venüs
Boğa
07° 47' 02"
Mars
Koç
03° 57' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 02' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 49"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 55"
Lilith
Başak
23° 56' 55"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>