Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini kavrayamıyorsunuz. Yanlış değerlendirmeler içindesiniz. daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız.

Cuma yorgunluğu, işlerdeki güne uymayan yığılmalar karşısında yeterince yoğunlaşmanızı engelleyebilir. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler alabilirsiniz.

Para daralmalarında, kolay harcama alışkanlığı ana neden gibi görünüyor. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberler söz konusu, ama atak ve girişimci davranışlar gerekecek.

Bugünlerde elinize geçecek bazı bilgileri, birtakım insan değerlendirmelerinden sonra gündeme getirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neşeli insanlarla hareketli saatler geçirebilirsiniz. Dışınızda gelişen birtakım gelişmeler, aile ilişkilerinizde beklediğiniz olumsuzluklara neden olmayacak. Yaşanmış bir olayla alakalı sessiz hesaplaşmalar içine gireceksiniz. Dışa vurulmayan karşılıklı gerilmeler var. Yakında pek istekli olmayarak önemli kararlar alabilirsiniz, hazırlıklı olun.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde Cumartesi gününe  adım atmaktayız. Parasal konularda daha derinlikli düşüneceğiz. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Alışverişte dikkatliyiz. Günlük planlamamızda saat 14:39 sonrası daha dikkatli olacağız. Saat 14:39-21:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Paranın  insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 21:48 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır. Huzurlu ve gönlünüzce geçecek bir Cumartesi dileğimle,

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz..Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Moralinizi bozan konuşmalar duymak istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz. Her anlamda sağlığınızı korumalı bu tür kişilerden uzak durmalısınız. Yapacağınız olumlu değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, daha akılcı hareket etmeye gayret edin. Aynı zamanda elinizdekilerini de korumaya bakmalısınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün para dengenizi oturtma konusunda kolay memnun olmayacaksınız. Bu durum beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Düşüncelerinizde iniş çıkışlar var. Dengeli davranmalı ve çevrenize karşı anlayışı elden bırakmamalısınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Parasal potansiyelinizi yükseltmek için bugüne dek göremediğiniz ayrıntılara odaklanmak isteyebilirsiniz. Ancak daha çok manevi taraflarınızı ortaya çıkarmak için sorgulama yapabileceğiniz enerjilere sahipsiniz.Genel olarak ise; Ay saat 13:40‘ta boşluğa girecek ve 20:49‘da Ay Yay burcuna geçiyor. Ay'ın boşlukta ve Akrep'te kalacağı akşam saatlerine kadar kuşku ve güvensizlik duygularından uzak durmakta yarar var. Kıskançlık ve sahiplenme duygusu ile sevdiklerinizi sık boğaz etmekten ve suçlamaktan kaçınmalısınız. Tutkuları sevgi ve hoşnutsuzluğu derinlemesine hissedebileceğiniz bu süreçte Akrep’in temsil ettiği sakin, soğukkanlı ve kontrollü davranmayı seçmelisiniz. En iyisi bu yüksek gerilim hattını gizemleri çözerek, araştırarak, dedektiflik yaparak veya bununla ilgili oyunlarla, film, dizi ve kitaplarla ilgilenerek atlatmak.Sezgilerin ve algıların güçlü olacağı bu günde konuşmalar sanki birer psikolojik analize bürünür. Duyguların simyasını inceleyebileceğiniz bu günde tensel çekimlere kapılmak yüksek olasılıktır. Cazibe ve çekim alanı yaratan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Gece Ay Yay'a geçtikten sonra daha serbest, neşeli, hareketli olabilir, hayatı daha hafife almaya başlayarak eğlenmeyi ön plana alabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 22" R
Ay
Balık
20° 40' 41"
Merkür
Koç
18° 55' 07"
Venüs
Boğa
05° 50' 33"
Mars
Koç
02° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 36"
Satürn
Balık
16° 54' 49"
Uranüs
Boğa
22° 34' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 43"
Lilith
Başak
23° 46' 25"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>