Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı bugün değerlendirirken maziden kaynaklanacak bazı duygusal hatalar yapabilirsiniz. Alacağınız tüm kararlarda ve girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

İş yaşamınızda farklı işler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizde çalıştığınız projeleri yürütmek için büyük çabalar harcayacaksınız fakat bu proje sizin için gerçekten çok önemli.

Parasal konularda son zamanlarda dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınıza da özen gösteriyorsunuz fakat bazı acil harcamalarınızda da aynı tutumu göstermeniz pek doğru değil.

Sağlık gibi önemli konulara duyarsız davranıyorsunuz. Özellikle hava değişimlerinin olduğu bu günlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde henüz farkına varamadığınız olumluluklar var. Bunların gittikçe belirginleşmesi ilişkiye verdiğiniz önemi arttıracak. Son günlerde genel anlamda duyduğunuz isteksizlik, bugünlerde sizi terk edebilir. Hayata çok daha istekli bakacağınız yenilikler şu sıralar kapınızda. Sıkıntı yaratan sorunlara bilinçli olarak nötrleşmeye çalışacaksınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 01:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, ilişki,ortaklığı, hukuk, yolculuk, eğitim ve ticari konularda sizi yoran, zorlayan meseleleri sakinlikle gözden geçirmenin yararlı olacağını vurguluyor. Birileri size karşı gibi durabilir, şartlar sizin için mücadeleyi gösterebilir. Ancak yılmayınız. Bir geçiş dönemindesiniz. Merkür gerilediği için tabii ki tam anlamıyla net bir karar vermek kolay değil. Ay sonuna doğru yeni bir yol, yeni bir çözüm karşınıza çıkabilir. Biraz sakin olmanızda, stresten uzak durmanızda fayda var. Saat 02:25 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm partnerinizle olan iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde bulunmanız gayet olumludur. Saat 22:57 Ay-Neptün kavuşumu gerekhayatımız ve gerekse günlük tempoda, ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak huzurumuz için gereklidir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Umduğunuz gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorun yaşadığın bir arkadaşınla arandaki meseleyi bugün öğlen saatlerinde çözmek isteyebilirsin.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden destek alarak ideallerinizi daha çabuk gerçekleştirebileceksiniz. Aşk hayatınızdaki bazı sevindirici gelişmeler oluşabilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarına yardımcı olmak konusunda çok şey yapabilirsiniz. Ancak daha düzenli olmaya da gayret etmelisiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda parasal konularda fedakâr etkileriniz devrede olacak. Gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. İş alanlarınızda dağılma etkisine karşı dikkatli olun. Maddi konularda başarılı adımlar atılabilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Cinsel sorunlar meydana gelebilir. Sağlık olarak üreme organları, mesane, böbrekler, boğaz, tiroit ile ilgili sorunlar meydana gelebilir. Bu beş günlük süreçte rutin kontrolleri aksatmamak gereklidir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim kavramı oldukça öne çıkmaya başlayabilir. Kendinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir ve bu isteği tatmin etmek için fırsat kollamaya başlayabilirsiniz. Haberleşme trafiğinin artması, istediğiniz fırsatları size getirebilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>