Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda güne sıkıntılı bir başlangıç yapacaksınız ve içsel anlamda bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise iki farklı eğilim içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla fikir ayrılıklarından doğabilecek çeşitli tartışmalarda bulunabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda sabah saatleri disiplini bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceksiniz. Bazı koşulların gelişimi sizin için sıkıcı olabilir ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konulara kanalize etmeyi başaracaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz. Sorunlarınızın üzerine yoğunlaşmayı başaracaksınız ve bu konuda ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Ancak ani kararlar almamalı ve hızlı bir şekilde girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri oldukça dikkatli olmanıza rağmen öğleden sonraki saatlerde gereksiz harcamalarda bulunabileceksiniz. Bütçenizi dengelemeye çalışmak sizin için çok önemli olacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi strese sokacak aktivitelerden kaçınmalısınız. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında bazı kısıtlanmış etkilerin altında kalabilirsiniz ve içsel anlamda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bazı kaygılar yaşayabilirsiniz ancak bu kaygılarınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise oldukça enerjik olacaksınız ve iki farklı konu gündeminizde olacaktır. İletişimlerinizde önemlşi ölçüde bir artış olacaktır ve beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Ancak acele karar vermekten kaçınmalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 02:28 Ay-Boğa burcu etkisi altında yeni haftamız başlıyor. Uyum ve iç huzurumuz son derece  kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde  inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Saat 09:53 itibariyle Ay-Güneş arasında meydana gelen güçlendirici görünüm, kendinizden emin olmanızı sağlıyor. Güven duygunuz sayesinde çıkarlarınızı korumanız mümkün olduğu gibi, hangi alanda nasıl ilerlemeniz gerektiğini de kolayca bulabilirsiniz. Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici  hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, ister çalışma hayatı ister günlük tempomuz içinde olsun, zorlanmaktan, mecbur edilmekten, birilerinin iyi niyetimizi kullanarak bizi yönlendirmesinden hoşlanmadığımızın işaretçisidir. Hayata bakış açımız gereği, önümüzdeki birkaç gün boyunca,  etrafımızdaki gelişmelere, çevremizde bulunan kişilere, olaylara, sözlere tahammül etmekte zorlanabiliriz. Sanki birileriyle ayrı dünyanın insanları gibiyizdir. Özellikle felsefesi, siyasi görüşü, eğitimi, yetiştiriliş şekli farklı  olan kişilerle aramızda derin uçurumlar gibidir. Biz doğruları söyleriz, onlar kabullenmezler. Biz ifade ederiz, anlamamakta ısrar ederler. Aslında bütün bunların altında yatan neden biraz da bizim fazla doğrucu oluşumuzdur. Adaletsizliğe gelemeyişimizdir. İster istemez, araya mesafe koyabiliriz. İşlerimize yönelelim ve enerjimizi boş yere tüketmeyelim. Yeni haftamızın  hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz.Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz.Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Oysa kişisel zenginliğiniz çok fazla ve olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün oluşan karışıklıkları veya içerisine çekilmek istendiğiniz problemli durumları bir gelişme fırsatı olarak görmelisiniz. Ter dökmeden veya acı çekmeden kazanmak, çok az kişiye nasip oluyor malum! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki herkese meydan okur gibisiniz. Haksızlıklar, yaşadığınız hayal kırıklıkları ve yolunda gitmeyen şeyler gözünüzü karartabilir.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde kendinizi geçici olarak yalnız ve karamsarlığa kapılmış hissedebilirsiniz, ancak bu enerjiyi üzerinizden atarak yapmanız gerekenlere odaklanmanız ve aile ilişkilerinizi sabır ve sakinlikle sürdürmeye özen göstermeniz bugün için size yardımcı olacaktır.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukça rahat hissedebilir, dünyayı pembe gözlükler arkasından izleyebilirsiniz. Hayatın olumsuz yanları gizlenerek, fazlasıyla pozitif olan bakış açınızı değiştirmenizi gerektirecek durumları sizden uzak tutabilirler.

23 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>