Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız.

Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkınsınız ; bu, daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilmeli

Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir. Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak.

Sevdiğiniz bir yakınınızın sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, şu sıralar oldukça hatalı bir yaklaşım.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz. Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 05:17 Ay-Satürn görünümü, günlük hayatta elimizden geldiğince anlayışlı olmaya, insanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ancak bulunduğumuz yer, ortam şartları ve karşılaştığımız insanlar bizi bazen öyle yoruyor ki, acaba neler olacak diye düşünmeden edemiyoruz. Sezgilerimiz bugün bir hayli yüksek. Bazı insanların hiç de iyi niyetli olmadıklarını görmek canımızı sıkıyor. Saat 07:54 itibariyle  etkili olacak Ay-Neptün kavuşumu  problemlerimiz olsa da, içinizdeki yaşam sevincini ve inancını yükseltici bir etki yaratabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Saat 13:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü,  fiziksel ve bedensel sağlığınızı önemseme, günlük hayatınızı düzenleme ve gerekli ile gereksizleri hayatınızda belirleme yönünde önemlidir. Saat 15:09 Ay-Pluto görünümü partnerinizle olan  iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde  bulunmanız gayet olumludur. Saat 23:25 Ay-Jüpiter karşıtlığı sizi yorabilecek mecburiyetlerden kaçınmanın önemini gösteriyor. İşlerinizi umursamamak veya tam tersine çok fazla çalışmak gibi. Dengeli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Keyiflendiren, mutlu eden bir Cumartesi günü geçirmeniz temennimle,

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Disiplinli davranışlarınız karşı tarafı olumlu etkiliyor.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnisiyatif kullanmalı ve bazı kişileri size katılmaya ikna etmelisiniz. Bulunduğunuz çevreyi, akrabalık ya da komşuluk ilişkilerinizi olumlu etkileyecek planlar yapmanız ya da kararlar almanız gelecek dönemde faydalı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz çaba göstermeniz gereken meşguliyetler söz konusu olabilir. Aynı zamanda başkalarına da yardımcı olabilirsiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ortamınızda ve çevrenizde, duygu değişkenliğiniz fazla olabilir. Kafanız bazı konularda karışık ve kararsız. Yemek, içmek konusunda abartıdan uzak durun. Sosyal çevrenizde zirveye oynayacağınız güzel etkileşimler söz konusu.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Hafta sonu mesai yapmıyorsanız, bilhassa günü beden sağlığınızın zindeliği için harcayabilirsiniz. Aromaterapiler ve hamam sauna seansları sizi iyi hissettirecektir.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 26"
Ay
Kova
18° 29' 47"
Merkür
Koç
17° 37' 44"
Venüs
Boğa
03° 04' 15"
Mars
Koç
01° 01' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 59"
Satürn
Balık
16° 43' 20"
Uranüs
Boğa
22° 26' 36"
Neptün
Balık
28° 57' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 12"
Lilith
Başak
23° 31' 27"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>