Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinde bulunduğunuz ortamlarda neşeli davranacaksınız ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsiniz ve duygularınız canlanıyor.Sosyal çevrenizle ilgili konularda genel bir hareketlenme olacaktır ve bu duygusal yaşamınızı da olumlu olarak etkileyecektir. Yeni deneyimler yaşayabilirsiniz ve sezgileriniz son derece güçlü. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusunda olacaksınız ve bu sizi yanıltmayacaktır.

İsteklerinizi kabul ettirebilmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve yaratıcı zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. Enerji düzeyiniz son derece iyi olacaktır ve bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz ancak ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Bugün işinizle ilgili bazı yenilikler yapabilirsiniz.

Bazı düşünceleriniz size maddi kazançlar getirici nitelikte olacaktır ve zihinsel olarak aktif olmanız size bazı yeni imkanlar getirebilecektir. Bu anlamda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Alacağınız kararların sonuçları sizin için öenmli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik bir gün geçireceksiniz ve bir çok konuda kendinizi eyleme geçmeye hazır hissedeceksiniz. İstediğiniz şeylerle sahip olduğunuz şeyler arasında mukayeseler yapabilirsiniz ve yeni projelere başlayabilirsiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Size güzel gelecek ortamlara girebilirsiniz ve hoşunuza gidecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengelemeyi başaracaksınız ve alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba gününe, saat 09:14 itibariyle burcunuzda oluşacak Yeniayın olumlu ışığı altında uyanıyoruz. Kariyer hayatınız başta olmak üzere, sosyal ilişkileriniz ve kişisel anlamdaki her türlü girişimlerinizde önümüzdeki bir aylık süreç sizler için gayet kıymetlidir. Yakın beraberliklerde uyum, huzur ve paylaşımın etkin olduğu bu Yeniay, yeni hedefler belirlemenizde size ışıktır. Etrafınızdaki dünya ile barışmak, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirlemek ve buna göre ilerlemek anlamında bu Yeniay gayet olumlu gelişmeleri müjdeliyor. Özellikle 29 Eylül sonrası Venüsün burcunuzu ziyaretiyle bu Yeniayın güzellikleri ve nimetlerinden bir hayli istifade edebilirsiniz. Yaşadığınız zorlukları unutmadığınızı biliyorum. İşte bu Yeniay, başkalarını memnun etmeye çalışmanın güzelliği kadar kendinize özen göstermenin birebir işaretçisidir. Size barış, sevgi, kardeşlik, huzur, estetik, güzellik katabilecek bu güçlü enerji, bakışların üzerinize çevrilmesini sağlayıcıdır. Diplomatik anlamda ilişkileri düzenleyicidir. Kendiniz için yeni hedefler belirleme yönünde önem taşır. Kendinizi, ideallerinizi, hedeflerinizi, sanatsal yeteneklerinizi veya insanlarla olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirerek olumlu yönde düzenlemeniz adına da sizin rehberinizdir. Saat 21:30 Ay-Mars görünümü bu Yeniayda, çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirirken, girdiğiniz ortamlarda beğenilmenizi, sorunlarla karşılaştığınızda çözümlemenizi, amacınıza uygun şekilde işbirliğinde bulunmanızı da destekliyor. Tarafsız bir bakış açısıyla, herkes için adalet, huzur, sevgi ve barış dileyebilirsiniz. Hangi görüşten olursa olsun insanları kucaklayabilir, başkalarının da görüşlerine saygı duyabilirsiniz. Yolculuklar, görüşmeler bu Yeniayın güçlü yansımaları arasında gayet başarılı şekilde geçebilir. Yeniayın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız  güzellikler yaşatması dileğimle,

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek. Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınız renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda, sezgiye davranan bir duygusal gelişme söz konusu.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan ve projelerinizi canlandırmak, hızlandırmak veya hayata geçirmek isteğindeyseniz, diğer kişilerin olumlu veya olumsuz katılımlarına rağmen elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Aslen ne istediğinize karar verebilirseniz(arabayı değiştirmek, yeni bakış açıları, yeni tasarım veya yeni bir arkadaş v.b), kaynaklarınızı ve enerjinizi daha doğru kullanarak doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Aksi takdirde, detaylara boğulmaktan veya tamamen asıl istediğiniz şeylerden kopmaktan kaçmanız zor olabilir.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha kararlı olacağınız bir süreç içine gireceksiniz. Kendinize dair planlarınız öncelik kazanıyor. Hassasiyetlerinizi gidermek için somut adımlar atabileceksiniz. Görünüşe dair konularda değişim isteği duyabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili farkındalığınız artıyor.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü ve farklı olarak ortaya koyuyor, istediklerinizi başarabiliyorsunuz. Ancak bugünlerde sağlığınızla baş etmenin de yollarını aramalısınız.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

24 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 37' 21" R
Ay
Aslan
18° 42' 12" R
Merkür
Koç
29° 04' 36"
Venüs
Boğa
19° 03' 36"
Mars
Koç
10° 58' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 16"
Satürn
Balık
17° 44' 38"
Uranüs
Boğa
23° 11' 42"
Neptün
Balık
29° 18' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 12"
Lilith
Başak
24° 57' 52"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>