Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda sabah saatleri daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. Duygusal bir isteksizlik ve ihmalkarlık içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda küçük bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça aktif olacaksınız. Ancak ani tepkiler vermeniz ve kafanızdan geçenleri direkt söylemeniz sevdiğiniz insanla çeşitli sorunlar yaşamanız yol açabilecektir. Duygusal konularda günün ikinci yarısında dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısını sakin ve düşüncelerinizi kendinize saklayarak geçireceksiniz. Çevrenizi gözlemleme yeteneğiniz ve sezgileriniz oldukça olumlu olacaktır. İşinizle ilgili konuları yeniden değerlendireceksiniz ve geleceğe ilişkin kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle yeni düşünceler geliştirme şansınız olacaktır. Ancak aceleci hareket etmekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve bazı endişeler içine girebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz.

Öğleden sonraki saatlerde sabırsızlanma eğiliminizin size zarar vereceğini unutmamalısınız ve enerjinizi doğru olarak yönlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri beklediğiniz gelişmelerin olmaması sizi sıkabilir ve bir çok şeyi yeniden değerlendirebilirsiniz. Özellikle sizi rahatsız edecek bazı haberler alabilirsiniz. Daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise fazlasıyla enerjik olacaksınız ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle iletişimsel bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz olabilecektir. Günün ikinci yarısında ani kararlar vermekten kaçınmalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Salı gününe,  saat 04:57-25 Şubat saat 06:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi başlarken, bu uzun süre içinde  zihin sürekli olarak içinde bulunduğu durumu, maddi konulardaki güvenliğini, geleceğini sorgulama gereği duyabilir. Ancak bu saatlerde verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakin ve kendi akışı içinde durumları ele almak yararlıdır. Saat 16:58 Venüs-Satürn görünümü, devam eden ilişkileri güçlendirici, sorunlu beraberlikleri ciddi anlamda gözden geçirmenizi sağlayıcı, yalnızsanız bundan sonraki tercihlerinizde olgun ruh yapısında olan kişileri tercih etmenizi destekleyicidir. Evet yaşadığımız önceki zorlu beraberlik deneyimlerini unutmayalım. Neden bitmişti, neden problemler yaşanmıştı. Şimdi neler hissediyoruz. Bunlara da bakacağız. Burada önemli olan konuşabileceğimiz, gerçekten davranışlarıyla bize güven hissi verecek insanları önemsemek. Çünkü mutsuz bir beraberlik hayatımızın tümüne sirayet ederek bizi yorabilir. Bu görünüm, mantık yönümüzün öne çıkışını işaret ediyor. Aynı hedef doğrultusunda, hayatı güzellikleri kadar zorluklarında da yan yana yürüyeceğimiz insan istiyoruz. Bu bakış açısıyla detaylara inecek, düzenleyecek ve beraberlikte aradığımız kriterleri belirleyeceğiz. Gün boyunca işlerinizi arzu ettiğiniz şekilde bitirmeniz, verimli, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

24 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğunuz alanlarda ön plana çıkmayı seven bir havaya gireceksiniz. Çevrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılabilir. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog, rutin işlerinizin canlanmasına neden olacak. Evinizle ilgili olumlu planlarınızı yaşama geçirmek için önemli günlerden biri.

24 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bu sayede çok sayıda bilgi ortaya çıkartabilir ve hayatınızın en güzel zamanlarını geçirmenizi sağlayacak işlerin,birliklerinin veya ilişkilerin temellerini atabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizin için dönüm noktası olabilir. Hayalini kurduğunuz şeyler gerçekleşebilir. Alacağınız kararlar ise hayatınızı etkileyebilir.

24 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde moralli, yüksek enerjili ve ruhsal olarak yaşama sevinci ile dolu olduğunuz bugün, içsel mutluluğunuzu hayatınızdaki herkese aktarabilir, özel hayatınızda ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun deneyimleyebilirsiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlenmek için katılacağınız sosyal ortamlar için vakit bulamayabilirsiniz. Diğer taraftan, işlerinizle ilgili davetler, toplantılar, veya seminerlere katılabilirsiniz. Tartışılan, karara bağlanan veya açıklanan şeyler, sırtınızdaki yükü kaldırabilir.

24 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 28" R
Ay
Koç
03° 45' 27"
Merkür
Koç
19° 31' 26"
Venüs
Boğa
06° 56' 45"
Mars
Koç
03° 26' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 12"
Satürn
Balık
16° 59' 17"
Uranüs
Boğa
22° 37' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 41"
Lilith
Başak
23° 52' 23"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>