Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz olabilir. İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz.

Paranın önemini gittikçe daha iyi anlıyor ve eli açık imajınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var. Parayı önemsemez bir görüntü vermeye çalışmanız gerekmiyor.

Paranızı değerlendirmenizle ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi bazı sıkıntılara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:57 Ay-Neptün görünümüyle günü selamlayacağız. Bu enerji, farklı yollar arayışınızı işaret eder. İrtibatlarda bulunarak, haberleşerek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Ancak sabah saatlerinde bilinçli düşünelim. Saat 14:17 Ay-Jüpiter görünümü, sizler için aktif zaman dilimidir. Sevdiklerinizle yapılan aktiviteler, gezmek, konuşmak, hobilerinize zaman ayırmak için bu enerji gayet olumludur. İlgi görmekten hoşlanırsınız. İnsanların sizi dinlemeleri, takdir etmeleri, hakkınızda güzel sözler söylemelerinden memnunluk duyarsınız. Saat 19:29 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 21:25 Güneş-Satürn görünümü, sizin hem özel ilişki hem de çevrenizle olan temasınızda önemsemeniz gereken en önemli noktalar,  iletişim, hayata bakış, gelecek, güven anlamında kendinizi gözden geçirmenizdir. Zaten bu görünüm de bunu vurgulamakta, size durumunuzu gözden geçirmenizde rehberlik etmektedir. Bir ilişkide problem varsa, bunların üstü kapatılmadan şöyle bir yeniden ele alınırsa, bu görünüm size doğru yolda gidip gitmediğiniz konusunda yardımcı olur. Satürn geri hareket dönemindeyiz. Bu da gösteriyor ki,  dışarıda başarılı tercihlerde bulunmak için önce kendi içimizde geçmişten bugüne dek yaşananlara bir bakmak gerekiyor. Mevcut ilişkinizde sorunlar varsa, bunları tartışarak, keskin kararlar vererek veya tümüyle es geçerek çözemeyiz. Bilakis düşüneceğiz, doğru ile yanlışı ayırt edeceğiz ve diyeceğiz ki, şuralarda ben veya o hatalar yaptık, ancak bundan sonrası önemli. Diyelim ki ilişkimiz yok. O zaman geçmiş ilişkimizde yaşananları, bitiş sebeplerini gözden geçireceğiz ve bundan sonrası adına yeni bir sayfa açarak bunları geride bırakacağız. İşte bu görünüm uzun vadeli, tutarlı, dengeli olacak şekilde ilişkilerimizi düzenleme yönünde bize ışık olacak.  Onun için gayet kıymetli ve önemlidir. Günün her birimizin hayatında olumlu gelişmeleri başlatıcı olması dileğimle,

25 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz. Sistemli yapınızı zorlayan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, randevularınıza geç kalmamalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda maddi gelişmelerin, ev veya aile başlıklı konuları ilgilendiren olumlu harcamaların söz konusu olabileceği günlerdesiniz. Birarkadaşınız ya da bir ortak üzerinizde baskı yaratan konularda size yardımcı olabilir, yolu açın derim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞA vakit kaybettiğinizin farkına varın ve zaman kaybınızı telafi edin. Bekar Teraziler istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayı da bırakın.

25 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkileriniz ve değer verdiğiniz insanlarla ilişkileriniz,ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler ve hayatınızda kalıcı olarak nitelendirdiğiniz değerlerinizle ilgili mücadele enerjisi doğacağı için, kendinize olan güveninizi koruyarak, sahip olduğunuz güçlü ve mücadeleci enerjiyi spora, meditasyona veya sizi rahatlatan aktivitelere yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tamamen maddi nitelikli veya birkaç parasal boyutu olan konularla meşgul olacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bu konular, yine de bir belirsizlik içinde olabilirler. Herşeyi net biçimde algılamanız, tüm kavramları anlayabilmeniz mümkün olmayabilir.

25 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>