Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizden sevdiğiniz kişi değil de, sevildiğiniz kişi diye söz etmek daha doğru olacak. Bunun nedenini biliyorsunuz. Ama nedense bu haksız ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Haksızlığı hem ona hem kendinize yapıyorsunuz. O birini sırılsıklam sevmenin coşkusunu yaşıyor.

Tabi ki harikasınız. Önünüze gelen hertamamlanıyor. Bir probleminiz var. Ancak yönetici kadrodan biriyle çözebilirsiniz. Ama o zaman da sevdiğiniz bir çalışma arkadaşınızın ihbarcısı olacaksınız. İki ayağınız bir pabuçta. Hem arkadaşınızın zaafının gizlenmesi, hem de bu zaafın işe verdiği zararın giderilmesi ; bu ikisi bir arada mümkün görünmüyor.

Sıkıntıdan yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Paraya bakışınız çok insani. Ona ne sevginiz, ne saygınız var. Ona yalnızca ihtiyacınız var. Alçakgönüllü beklentilerinizle para sıkıntısı çekmeniz söz konusu bile değil.

Aşk hayatınızla ilgili gelişmelere yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Bazı hatalı davranışlarınızdan dönmenizin tam sırası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım bırakma, tamamlamama huyuna çok kızıyorsunuz. Böyle davranan insanların sizinle arkadaş olma şansı yok. Bilinçaltınızda saklı bir şeyler var. Dönüp geçmişi aradığınızda küçük yaşlardan beri çok sayıda yarım bırakılmış mutluluk bulacaksınız belki de. Sırf buna takıldığınızdan zehir gibi bir gün geçirdiniz. Bir arkadaşınızın anlamak istemediğiniz bir gerekçeyle tatilini iptal etmesi sizi çılgına çevirdi.

26 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:56 Mars-Neptün zorlayıcı görünümü,  çevrenizle olan her türlü ilişkinizde ve çalışma hayatınızla ilgili konularda aklınız başınızda olmanızı  gerektiriyor. Koşullarınız nedeniyle bazen kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Sizi boyun eğmeye zorlayan şartlar yüzünden stres altında kalabilirsiniz. Amacınız ileri bir hamlede bulunmak ise, o zaman lütfen enine boyuna düşününüz. Enerjinizi azaltacak, sizi gerilimli davranmaya zorlayacak kişi ve konulardan uzak durunuz. Ani öfke, sinirlilik halinde hayati kararlar vermeyiniz.Saat 20:03 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar.Saat 23:12 Ay-Venüs görünümü, sözleriniz, davranışlarınızla toplum içinde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Sözünü sakınmaz, kimseye taviz vermezsiniz. Sizin için görüştüğünüz insanlar ve değerli bulduklarınız önemli. Seçici davranmakta ve kaliteli olanı istemektesiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

26 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifadede sıkıntı yaşamanız veya engellenmiş hissetmeniz sizi gerebilir. Liderliği üstlenmek ve kontrolü ele almak istiyorsunuz, ama boşuna kendinizi yormayın; bırakın diğerleri çalışsın biraz da. Rahatlamak ve dinlenmek sizin de hakkınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yanıltıcı kişilere ve bizi profesyonel şekilde aldatmaya çalışanlara özellikle dikkat etmemiz gereken günlerdeyiz. Veya kendi yanılsamalarımız, paranoyalarımız, gerçek dışı endişelerimiz ya da yanlış değerlendirme ve kararlarımız olabilir(Mars – Neptün). Plan veya anlaşmaları ertelemek ya da en ince ayrıntıyı dahi atlamamak gerekiyor daha mantıklı görünüyor. Ancak, özellikle öğle sonrası saatlerde bilgi edinmek, haber almak, iletişim ağlarını en iyi şekilde kullanmak veya eğitim başlıklı konularla ilgilenmek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatleri ise, dün yazdığımız(bugün tekrar etmiyorum, isterseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz) stresli etkiler devrede yine. İlişkilerde kırıcı olmamaya ve karşılıklı meydan okuma türünde gereksiz çekişmelerden kaçınmaya çalışmamız yararlı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi olmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir.

26 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizdeki gitgeller sizi fazlasıyla yoruyor. İşlerinizi tamamlamak, kafanızdakini bitirmek isteseniz de, enerjiniz ve isteğiniz bugün yetmeyebilir. Çevrenize karşı anlayışlı olun.

26 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör eğitimler ve felsefeyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişiminiz yüksek olacaktır. Ancak bugün kısa süreli bir gerginlik yaşamanız da olasıdır.Ulaşımla ilgili trafikte gerginliklerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. Hayatınıza sıra dışı bir ortaklık veya beraberlik dahil olabilir. Sürprizli tanışmalara ve hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilecek ilginç ortaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gizli düşmanlarınıza karşı da tetikte olmalısınız. Mesleki olarak yaratıcılığınızın ön plana çıktığı bir süreç yaşıyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

26 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

26 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 57' 12" R
Ay
Balık
01° 34' 08"
Merkür
Koç
18° 07' 03"
Venüs
Boğa
04° 12' 31"
Mars
Koç
01° 43' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 57"
Satürn
Balık
16° 48' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 18"
Lilith
Başak
23° 37' 36"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>