Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz.

Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakında hoş bir sevinciniz var.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 01:07 Aslan burcunda ilerleyecek Ay, sosyal hayatı canlandırıcı ve moralinizi yükselticidir. Cesaretiniz, cömertliğiniz, insani yönleriniz bugün diğer kişiler tarafından takdir edilmenizi sağlayabilir. Saat 09:18 Mars-Neptün görünüm etkisinde,hayatınızla ilgili konularda başarılı bir karar verebilir, bu kararı uygulamak adına destek görebilirsiniz. İleriye yönelik toplumsal anlamdaki her türlü aktivitede sözünüz dinlenir ve diğer insanları manevi ve fikirsel anlamda etkileyebilirsiniz. Önümüzdeki günlerdebaşvurusunda bulunabilir, yeteneklerinize uygun bir işe girebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda bedeninizi güçlendirecek aktivitelere dahil olabilirsiniz. Saat 23:43 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımızla güzel bir ortamda vakit geçirmemizi, ilgi uyandırmamızı sağlayıcıdır. Gözler üstümüze çevrilir. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında meydana gelen olaylara uyum sağlayacağır ve aktif bir şekilde yer alabileceğin bir gün seni bekliyor.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı gelişen konulardan dolayı yeni kararlar almanız gerekebilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz. Hürriyet Aile /

26 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yeni görevler eklenebilir. Gün içinde değişen olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Zorlandığınız konularda destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihniniz çok karmaşık. Önce buradan başlayın.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız fedakârlıkların ve yardımların karşılığını almak çok kolay olacak. Maddi konularda sorumlu ve disiplinli adımlar, mucizevi etkiler yaratabilir.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk gününü, hayatın akışını irdelemeye ayırabilirsiniz. Gerek iş, gerekse aile hayatınızda yeni oluşumlar veya yeni düzene geçme isteği söz konusu olabilir. Çevrenize annelik ederken ipin ucunu kaçırmayın. aile

26 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

26 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 33" R
Ay
Koç
16° 54' 56" R
Merkür
Koç
20° 10' 41"
Venüs
Boğa
08° 02' 57"
Mars
Koç
04° 07' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 49"
Satürn
Balık
17° 03' 42"
Uranüs
Boğa
22° 40' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 38"
Lilith
Başak
23° 58' 21"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>