Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda ani hareketlenme gözleyebileceğiniz bir gün. Sevilmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir, bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. Aşk konusunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz

İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve problemlere çözümler bulabilirsiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor. Yeni sorumluluklar ve görevleriniz var.

Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabileceğiniz görülüyor.

İş yaşamındaki değişiklikler kafanızı kurcalıyor; günlük düzeninizi gözden geçirmelisiniz. Aşırı hayalcilik kendinizi gereksizce feda etmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gün. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bugün, iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi sevdiğiniz konulara rahatça yönlendirebilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince ailevi ve mesleki konularda güvencenizi önemsersiniz. Eğer durumunuzdan memnunsanız pek şikayetçi olmazsınız. Değilseniz en ufak bir olayda duygusal tepkilerde bulunmanız mümkündür. Uygun ve gerçekten verimli olan, güven içeren birteklifiyle karşılaştığınızda değerlendirirsiniz. Sizi ilk kez gören kişiler biraz gergin ancak duygusal biri olduğunuzu düşünürler. Ne kadar işiniz olsa da, ailenize, sevdiklerinize zaman ayıracaksınız. Karşınıza bir engel çıktığında onunla mücadele etmeyi bilmelisiniz. Mars bu devrede Yengeç burcunda ilerleyeceğinden, aktifsiniz ancak duygularınız sizi etkileyebilir ve yavaşlayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere elden geldiğince destek verirsiniz. Fakat size değer vermediklerinde veya kadir kıymet bilmediklerinde içten içe üzülürsünüz. Gelişmeniz için atak ve cesur olmanız lazımdır. Bunu gerçekleştirmenin yolu ise, ancak çaba sarf etmek ve kendinize güvenmekle olabilir. Maddi ve manevi yönden güçlü olmak istiyorsanız risk almaya gönüllü olursanız bu risk size sorumluluk duygusu vereceğinden faydalı olabilir. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında meslek evinizde etkili olacak Merkür-Yengeç burcu geçişi, kişinin hassasiyetle durumunu ele almasına yol açar. Sözgelimi geçmişte yaşanılanlar gözlerimizin önünden bir film şeridi gibi geçer. İlişkiler,hayatı, ailevi konular, uygulamak istenen planlar tecrübeler ışığında ele alındığı için, kişi değerlendirmeleri ister istemez bunlara göre yapabilir. Bu dönemde dikkatleri üzerinizde toplamak istemezsiniz. Fakat yaptığınız konuşmalar, tavırlarınız, başkalarının sizin hakkınızda bir yargıda bulunmalarını sağlar. Sorumluluklarınızın farkında olmanız gayet faydalıdır. Geriye dönük düşündüğünüzde neden bunları yaşadım demek yerine, tecrübe olarak görürseniz ne kendinizi ne de hayatı suçlamamış olursunuz. Çünkü bu tecrübeler size rehber olabilir ve aynı hataları tekrarlamadan doğru seçimlerde bulunursunuz. Bu süreçte bir başka şehirde çalışma, yerleşim, ihtisas yapma, tayin, eğitim, ticari gibi meseleler gündeminizi oluşturur. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hata ya da eksik yaptığın konular, karşına çıkabilir. Ertesi güne yetiştirmen gereken işlerde sıkıntı çıkabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizi frenleyip strateji geliştirmeyi deneyin. Aileniz ile gereksiz çekişmelere girmeyin. Daha fazla kendinizi iyi hissedeceğiniz insanlarla ve durumlarla ilgilenmeye özen gösterin. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir. Duygusal konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yaşadığınız olayların sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönüp dolaşıp aynı konuya gelip çevrenizdekilerden hesap sormaya çalışıyorsunuz. Unutmanız gerekenleri hemen unutun. Özellikle evli olanlar için bu fayda sağlayacaktır.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde keyifli bir enerji ile partnerinizle olan diyaloglarınızı geliştirebilir, dostlarınızla eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken bir gündesiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Çalışmalarınız ve ortaya koyduğunuz kimliğinizle göz önünde olmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altında olacaksınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün başlayacağı Yengeç burcundaki yolculuğuyla sizin aile meselelerinize ışık tutacak. Özellikle annenizle alacağınız kararlar önem kazanır. Aile işiyle uğraşıyorsanız bugün olayları detaylı bir şekilde gözden geçirirsiniz. Yöneticinizin desteği size güven verir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>