Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz dalgalanmalara hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Hırsınız ve becerileriniz karşınıza çıkan pürüzlere pek şans vermiyor. Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi.

Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Geçenlerde tanık olduğunuz seviyesiz para tartışması sizi oldukça etkilemiş görünüyor.

Fazla gecikmeden vefa duygunuzu harekete geçirip onu hak etmeyeceği yargılardan sakınmalısınız. Bir dönem çok özel şeyler yaşayıp çok değerli şeyler paylaştığınız eski dostunuz, sizden uzun zamandır haber alamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olacaksınız. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var. Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 05:37 Ay-Pluto görünümü, anlaşmazlıkları körükleyicidir. Birbirinize karşı güç ve baskı uygulamaya kalkışabilir, bu yönde kararlı olabilirsiniz. Bir daha düşününüz. Saat 18:20 Ay-Merkür görünümü, ilişkinizi ilgilendiren konularda birbirinize karşı anlayışlı olmanız gerektiğini işaret ediyor. Bekar Teraziler için bu görünüm, yeni birisiyle tanışmanın, yazışmanın, karşılaşmanın işaretçisi olabilir. Saat 20:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 15:07 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Saat 21:06 Ay-Uranüs kavuşumu, partnerin beklenmedik tepkilerde bulunabileceğini, ilişkinin niteliğine göre sürpriz bir karar verebileceğini işaret ediyor. Oysaki çözüm yollarınız açık. Bir daha duruma bakınız. Yeni haftanın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileğimle,

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Aile içindeki anlaşmazlıklar, yapacağın konuşmayla çözüme kavuşabilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve beslenme programınıza dikkat etmeniz gereken bazı durumlar oluşabilir. İletişimlerde kıskançlık ve rekabete dikkat etmelisiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ticari işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olayları kişiselleştirebilirsiniz. Orta yolu bulmaya çalışın.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayağa kalkmak bile istemeyebilir ve bel ağrılarıyla uğraşabilirsiniz bugün. Ortopedik sorunlarınızla ilgili doktorunuza danışmalı ve bol bol dinlenmeye çalışmalısınız.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda çok yönlü olabilirsiniz. Gün içinde parasal işlerinizi halletmeli ve projelerinizi destekleyecek kararlar almalısınız.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmeler sizin beklediğinizden farklı olabilir ve bunun sıkıntısını duyabilirsiniz. Olaylardan etkilenmeniz mümkün. Düşüncelerinizi ifade etmekte sıkıntı duyabilir, yazışmalar ve evraklarla ilgili karışıklık olabilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda sorunlar var.

19 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>