Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık birbirinizi görmeden edemiyorsunuz. Bugün yine birlikte olmak için can atacaksınız. Kendinizi kapılmaktan koruma çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

Hayal kırıklığı yaşamamak için evrenizdeki ilişki sorunlarını iyi gözlemlemeniz gerekiyor. Başarılarınıza biraz sübjektif bakanlar olabilir. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Gerçekleştiği takdirde, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme, kapınızda bekliyor. Aile içindeki para tartışmaları, ciddiye alınmaya değer görünüyor.

Atacağınız adımlara, göstereceğiniz tavırlara dikkat etmeniz gereken bir gün. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkinizi de tanıyanlar gerginliğinizin nedeni olarak birinci dereceden arkadaşınızı sorumlu görüyorlar. Bu değerlendirmeden duyduğunuz hüzün, dostluk duygularınızın henüz sağlıklı olduğunu gösteriyor. Sessiz kalmaya kararlı olduğunuz bir konuda tartışmayı başlatan siz olacaksınız. Kendinizi haklı görmeniz için elinizde yeterince veri var.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 24 Haziran saat 05:31 Yengeç burcunda doğacak Yeniay,hayatınızla ilgili konulardaki duyarlılığınızın, sevilmek, beğenilmek arzunuzun işaretçisi oluyor. Bu Yeniayın özünde aile, finansal konular, evinizle ilgili meseleler de yer alıyor. Yeniayın görünümlerini birlikte gözden geçirdiğimizde hangi konularda etkin olacağını anlayabiliriz. Ay-merkür kavuşumu, işimizi sahiplenmemizi ve bu konuda kendimizi güvende hissetmek arzumuzu işaret ediyor. İşimize, planlarımıza ve şu andaki mevcut durumumuza dikkatli şekilde bakacağız. Risk almayacağız. Her yönüyle işlerimizi gözden geçireceğiz. Biraz duygusal düşünebiliriz. Sorumluluklar bizi bir miktar yorabilir. Mantıklı şekilde duruma bakarsak bu denli hassas olmayız. Venüs-Pluto görünümü, yatırım, kredi, mal-mülk paylaşımı, nafaka gibi başkalarıyla alakalı finansal konularda gayet olumlu kararlar ve gelişmeler yaşanabilir. Sorunlar varsa, ortak bir anlaşmaya varılır. Diyelim ki çok önceden beri riskli bazı işleriniz var. Bu Yeniayda hukuki haklarınızı gayet iyi koruyacak önlemler alırsınız. Güvenilir yatırımlara yönelirsiniz. Ay-Mars kavuşumu, neyaparsanız yapın, duygusal değil tam tersine mantıklı hareket edin. Böylece kimsenin sizi etkilemesine izin vermemiş olursunuz. Hedefinizden şaşmayın. Ay-Jüpiter görünümü,hayatınız ve kişisel ilişkilerinizde nezakete, anlaşmaya verdiğiniz önemi gösteriyor. Bu konularda hassassınız. Ay-Neptün görünümü, işinize, ideallerinize sahip çıkmanın göstergesidir. İyi niyetinizi kimsenin kullanmasına izin vermeyiniz. Yeniayın her birimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinin istediğin gibi gitmediğine şahit olabilirsin. Yaşayacağın gerginlikte, öfkeyle hareket edebilirsin.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri ile önemli görüşmeler yapıp bazı yeni teklifler alabilirsiniz. Bugün gerçekçi projeler üzerinde düşünmek, plan yapmak adına güzel bir gün. Hürriyet Aile /

24 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sorumluluklar ve yapılması gereken işler olabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarla birlikte daha dışadönük olabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcunda bugün meydana gelen yeni ay kariyerinizde yepyeni bir döneme işaret ediyor. Kendinize yeni hedefler koyabilir,hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ve yönünü değiştirebilecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay kariyer vealanlarınızı ön plana çıkaracak ve önünüzdeki on beş gün boyunca kariyerinizle ilgili önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk gününü, hayatın akışını irdelemeye ayırabilirsiniz. Gerek iş, gerekse aile hayatınızda yeni oluşumlar veya yeni düzene geçme isteği söz konusu olabilir. Çevrenize annelik ederken ipin ucunu kaçırmayın.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

24 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 07" R
Ay
Koç
21° 36' 49" R
Merkür
Koç
20° 25' 23"
Venüs
Boğa
08° 26' 33"
Mars
Koç
04° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 19"
Satürn
Balık
17° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 41' 40"
Neptün
Balık
29° 05' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 41"
Lilith
Başak
24° 00' 28"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>