Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kökten kararlar vermenin zamanı gelmiş olabilir. Düzelebileceğine inandığınız şeylerin sayısı oldukça fazla. İlişkinize tanıdığınız şanslarla kendi şansınızı kapatıyor olabilirsiniz.

Bazı durumlarda gereğinden fazla gözünüzü karartıyorsunuz. Bu özelliğinizin denetlenmesi gerekiyor. Şekilci değerlendirmeler, birçok olumlu yanınızı göremiyor olsa da engellenemeyecek başarılarınız var.

Paranızın değerini koruması, çevrenizde uçuşan önerilere o kadar bağlı değil. Bazı kararları kendiniz verin. Arkadaş çevrenizde desteğinizi gerektirecek oluşumlar var, duyarsız kalamayacaksınız.

Olumlu anlamda etkilemeye çalıştığınız insanlardan aldığınız ters tepki, bu konuda duyduğunuz kızgınlığı gerektirmiyor. Bu konuyu erteleyip ilerde ele alarak çok şey kazanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizle ilgili korkularınız var. Epeyce zamandır yaşadığınız gerginliğin size bazı taşkınlıklar yaptırabileceğinden, bazı yanlış kararlar aldırabileceğinden çekiniyorsunuz. Aile içindeki ciddi birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, aşk beraberliğinizdeki problemlerle birleşince sizi bunalımın eşiğine getirmiş görünüyor.

26 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Salı günümüz, saat 02:38 itibariyle etkili,  Mars-Neptün görünümüyle başlıyor. Amacımız doğrultusunda verilen mücadelenin, bir takım nedenlerle sekteye uğramasına yol açabilir. Kafamız biraz karışabilir. Benim tavsiyem, yanlış yönlendirmelerin tesiri altında kalmadan gerçekçi olmanızdır. Yolculuklar, görüşmeler, haberler, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Araştırmak, bilgilenmek, eski işlerin bitirilmesi, rutin işlerimizi yapmak, karşımıza çıkan fırsatları da aklımız başımızda gözden geçirmek doğru ve faydalı olabilir. Yenilik anlamındaki her türlü işin mutlaka gözden geçirilmesi lazım. İş şartlarımızı, durumumuzu, kararlarımızı sonradan hayal kırıklığı yaşamamak adına akıllıca ele almamızda yarar görüyorum. İlişki evinizin yöneticisi Mars, beraberlik anlamında her türlü meselenin ve kararın iyi analiz edilmesi gerektiğini işaret etmektedir. Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığında, dikkat edilecek nokta,  ne fazla iyi niyet ne de fazla endişeli hareket etmemektir.  Çünkü bir yanıyla baktığımızda her şeyi didikleyebiliriz, rahat etmeyiz. Ancak diğer taraftan gördüğümüz problemleri yok sayıp üstünü kapatabiliriz. Bunların her ikisi de yanlış olur. Kendimizi kandırmayalım, olan bitene akıllıca bakalım. Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, genelde endişeli davranabileceğinizi gösteriyor. Birden fazla konu üzerinde düşündüğünüz için, siz bile hangisi doğru hangisi yanlış tam olarak kestirmekte zorlanabilirsiniz. Lütfen iyice bilgilenmeden harekete geçmeyiniz.Saat 10:42  Ay-Merkür mücadeleci görünümü, aşırı sinirlilik veya aşırı çalışmanın bizi zihinsel anlamda yorabileceğini hatırlatarak, kendine dikkat etmelisin, gereksiz endişeler ve vesveselerden uzak durmalısın diyerek ikazda bulunuyor.Saat 18:35 Ay-Pluto arasındaki görünüm, dönüşüm ve yenilenme içeren konular üzerinde sizi umutlandırıyor. Bilinçaltınızdaki korkulardan, olumsuzluklardan ve yargılamalardan sizi uzak tutarak kuvvet aşılıyor.Gününüz umduğunuz güzelliklerle dolu geçsin. Canı yürekten sevgilerimle,

26 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Bu yoğunluk karşısında aklınız karışabilir.

26 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir farklılıklarına veya tartışmalara açık bir gün. Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün'le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür'le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınızla ilgili konulara yönlenebilirsiniz. Bütçeleme yapmak ve maddi kaynaklarınızda değişikliğe gitmek istediğiniz zamanlar olabilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle gün içinde rahatça işlerinizi halledebileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Kalbi boş olan Terazi'ler bugün çapkın görünüyorlar. Karşı cinse cazip görünmek için son derece şık ve bakımlılar. PARA: İş yerinizde çok fazla çalışmanız diğerarkadaşlarınızın gözüne batıyor. Bu durum sizler adına kaygı ve endişe yaratabilir. Çünkü kıskananlarınız bir hayli fazla. SAĞLIK: Üst üste gelen sıkıntılar bunalmanıza ve mücadele etmenize neden olacak. Bu nedenle kendinizi güçsüz ve aciz hissedebilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yaşamınızda hiçbir şeye sabit fikir ve değişmezlik ilkesi ile yaklaşmadan, yeni fikirlere açık olmayı tercih ederek, ikili ilişkilerinizde kendiniz bire bir deneyimlemediğiniz ve başkalarından duyduğunuz hiçbir şeye güvenmemelisiniz. Finansal konulardaki işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki belirsizlikler, medya, seyahat veya eğitim alanlarınızdaki girişimlerinizi yanıltabilir. İş arkadaşlarınızdan alacağınız birtakım fikirler bugün doğru çalışmayabilir.

26 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili minik bir takım sorunların üstesinden gelmeniz beklenebilir sizden. Bir takım yalanlara şahit olabilirsiniz. Veya tembellik üzerinize çöreklenir ve yapmanız gereken işleri geciktirme eğiliminde olabilirsiniz. Bilinçaltınız oldukça hareketli olacağa benziyor, birazda uykusuzluk problemi nüks edebilir.

26 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

26 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>