Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor. Yalnız, ikili ilişkilerinizde yeteri kadar esnek ve hoşgörülü davranamadığınız takdirde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

Organizasyona ihtiyaç duyabileceğiniz bugün meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarında ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Yurtdışı bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebileceğiniz, zorlu bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı bereberinde getirebilir fakat evinizde bu kazançlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Ortaklaşa konularda daha duyarlı olmalısınız. Özellikle içine borç-alacak sorunları giriyorsa ilişkilerde güvene büyük önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yaşamınızda değişiklik yapmak isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günü yalnız geçirmemeli ve değişikliklere açık olmalısınız. Çok şey öğrenerek ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Öğle saatlerinde hareketlilik var.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 06:51 Ay-Chiron görünümüyle yeni haftaya  merhaba diyoruz. Bu enerji gösteriyor ki,  şu anda en önemli mesele,yaşamınız, sağlığınız  veya genel olarak durumunuzu akıllıca ele almak gerekiyor.  Evet bir çok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana yakın çevremiz, kişisel anlamdaki girişimlerimiz,hayatımızla ilgili konular üzerinde tekrar düşünülmesi yönünde önem taşıyor. Şu andaki mevcut duruma bir bakarak, planlarımızı yürürlüğe koyabiliriz. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arasında Yay burcunda boşlukta ilerleyecek Ay,  başta haberleşme olmak üzere, basın, yayıncılık faaliyetleri, bilgisayar ağı, eğitim hizmetleri alanlarındaki işlerinizde aksamalar yaratabilir. Tedbirli olmakta fayda vardır. Üzerinde düşünülmemiş ve planlamamış kararlar vermekten kaçınmalı, yenilik anlamındaki uygulamaları mümkünse ertesi güne  bırakmalısınız.  Eğer mecburi olarak gerçekleştirmeniz gereken işler varsa, o zaman her bir detayın üzerinde dikkatle durmalısınız. Böylece daha sonra sorun çıkarabilecek durumların önüne geçilmiş olur. Saat 20:48 Venüs-Neptün arasındaki olumlu görünümüyle akşamı karşılıyoruz. Venüs Akrep burcunda ilerlediği için,  parayla alakalı her konuda tabii ki gerçekçi olmamız gerekiyor. Çünkü elimizdekini harcarken, ileriyi düşünmemiz lazım. Elimizde avucumuzda yoksa, kazanmak adına neler yapabiliriz bunları ele almamız lazım. Birtercihinde bulunurken, tabii ki alacağımızı bileceğiz. Ancak ne kendimizi ne de başkasını kandırmayacağız. Bizim yeteneğimiz ne ise, ona göre bir tercihte bulunmak ve ona göre bir ücret istemek gerekiyor. Şu aralar, eğer mali konularda zorlanıyorsanız, bu görünüm sizi biraz olsun manevi açıdan rahatlatabilir. Ancak bu, sıkıntıların üstünü kapatmaya benzer. Bunu yapmayalım. Eğer sanatsal anlamda bir yeteneğimiz varsa, bu görünüm size yardımcıdır. Sağlık yönünde şikayetleriniz varsa, bunların çözümlenmesi anlamında bir çıkış yolu bulmak mümkündür. Maddi alışverişlerde tabii ki dikkatli olmayı bilmekte yarar vardır. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız.. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz.. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalı ve çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzda geri harekette olan Merkür'ün doğru harekete geçmesi daha çabuk ve net şekilde anlaşılmanızı, daha duyulur ve görünür bir hal almanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjik bir gününüzdesiniz. Ticari alanlardaki işlerinizde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar gündeme gelebilir. İletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir. Gün içinde yakın yerlerdeki tanıdıklarınızı ziyaret edebilirsiniz. Kardeşlere dair konularda hareketlilik yaşanabilir. Bakış açınız sayesinde yardımcı olabileceğiniz durumlar var.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kafaya takmaya başladınız, ama bunlardan kurtulmak içinde çabanız yok. Boşa vakit geçirdiğiniz her an sorunlarınızın boyutunu dahada derinleştiriyor.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 09" R
Ay
Oğlak
05° 36' 30"
Merkür
Koç
16° 25' 22"
Venüs
Koç
29° 11' 41"
Mars
Balık
28° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 57"
Satürn
Balık
16° 26' 43"
Uranüs
Boğa
22° 15' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 33"
Lilith
Başak
23° 10' 31"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>