Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çekim alanınıza almak için, doğallığınızın dışına çıkmanız hiç gerekmiyor. Daha rahat olabilirseniz, ilginçliğinizin arkasından çekiciliğiniz gelecek gibi görünüyor.

Mükemmel referanslarınız var. Yetkililerinizin sizden beklentileri sandığınızdan da fazla gibi görünüyor. Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak.

Parasız kalmaktan korkuyor olmanıza karşın, hiç böyle bir endişeniz yokmuş gibi harcıyorsunuz. Bu tutumunuz sizi çok kısa zamanda dara sokabilir. Bugünlerde sürpriz para haberleriniz olabilir.

Size karşı beslenen özel bir ilgi ve sevginin tam karşılığını vermekte biraz eksiklik gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haberiniz olmadan, sizi referans gösterip küçük çıkarlar elde etmeye çalışan birileri olabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Araştırıp üstüne gitmeniz halinde, birtakım şaşkınlıklarınız olabilir. Yurtdışındaki bir arkadaşınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen birkaç gün içinde karşınıza çıkıp sizi sevindirecek.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzur ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın. Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. Saat 23:46 sonrası Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Kiminle beraberseniz veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuz gayet yoğun. Bir fikri coşkulu bir ifade ile ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirmeniz mümkündür. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, bir çok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün, değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan çalışmayı, bulmaya çalışıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler, sizi tatmin etmeyebilir. Bugün, fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacaktır.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir. Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler önem kazanabilir. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Gün içinde koşullar yorucu bir hal alabilir. Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tepkilerinizi kontrol edin. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde kaybolmuş hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Yine de gün içinde parasal konularla ilgili ciddi kararlı konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı ailenize danışarak yeneceksiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Stresi azaltmanızı ve rahatlamanızı sağlarken, aynı zamanda kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardım edecek aktivitelere zaman ayırabileceğiniz hafta sonu. Gerginlik yaratabilecek kişilerden ve olaylardan uzak durun.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>