Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişki klasik anlamında mükemmel, ama bütün klasik ilişkiler gibi monoton. Bu nedenle karmaşık düşünceler içindesiniz. Hareketli kişiliğiniz pek memnun görünmüyor.

Herkese çok ilginç gelen biralanınız var. Bugünlerde deyaşamınız dörtnala gidiyor. İşlerden başınızı kaldıramıyorsunuz. Esas olarak kendi alanınız olmayan bir işteki bu başarınız sizi de şaşırtıyor.

Dar günlerinizi anımsıyor ve refahınızı dostlarınızla paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz. Birden düzelen ekonomik durumunuz, size refah denilebilecek bir yaşam düzeyi sağladığı gibi, ayrıca bir rahatsızlık da veriyor.

Boşuna üzülüyor, boşuna vicdan yapıyorsunuz. Uzaktan bir arkadaşınızın maddi destek gereksinimine, ona izah edemeyeceğiniz engellerle karşılık veremediniz. Ama arkadaşınız sizi çok iyi anladı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki konumunuz son günlerde çok saygınlaştı. Sizin biraz geçimsiz olduğunuzu düşünenler, sizde buldukları başka zenginliklerle sizden kopamıyorlar. Kafanızda tamamen kurgu olan sağlık endişeleriniz var. Çok sevdiğiniz biriyle ilişkinizi sürekli sorun olarak yaşıyorsunuz. Onu sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken kendinizi ihmal ediyorsunuz.

29 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı günümüz, Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyor. Saat 10:45 olana dek, hayal gücünüzü yaratıcılık gerektiren alanlarda kullanarak kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Etrafınızda bulunan gerek karşı cins gerekse diğer kişilerle uyumlu ilişkiler kurarak idealize ettiğiniz sevgiyi içinizde hissedebilirsiniz. Arkadaş canlısı halinizle, sosyal hayatınıza renklilik katabilir, sanatsal konular başta olmak üzere her konuda yeteneklerinizi uygulama fırsatı bulabilirsiniz. Saat 10:45-21:58 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında olacağız.  Partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunabilirsiniz. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Mecburen sakin olmanız gerekir. Saat 21:58 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, hem başkalarının hem de bizim, kendimizi garanti altına alma eğilimimizi işaret eder. Bir ilişkiden, bir işten, bir girişimden neler kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bunları hesap etmemiz daha kolay olacaktır. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle  

29 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının çözmekte zorlandığı sorunlara getireceğiniz akılcı yaklaşımlar haftaya damgasını vurabilir. En zor problemin dahi altından kalkabilecek akıldasınız. Olumlu olun ve enerjinizi doğru alanlarda kullanın.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz. Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Tamamlanma içinde olabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst pozisyonlardaki kişilerle ilişkilerinizde ilerlemeler olabilir. Bu kişilerin arkanızda durması ile geniş çaplı planları uygulamaya koyabilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının kaynaklarından ve ortaklaşa işlerden yararlanmayı bileceksiniz. Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır almayı düşündüğünüz gayrimenkul konusunda önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Bu sırada karşınıza çıkabilecek problemleri gözünüzde büyütmemeye dikkat edin. Banka işlemleri, burs, miras gibi konularda hiç beklemediğiniz türde haberler alabilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>