Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen düşüncesizce söylediğiniz sözler onu kırıyor. Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranmanızda yarar var.

İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da toplantı yapabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor. Gün boyu bir hayli gerginlik yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçebilir. Bir yakınızdan para konusunda eleştiri alabilirsiniz.

Çevrenizdekiler sizden daha fazla enerji ve ataklık bekliyor. Bugünlerde daha fazla dinamik olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yanınız maceraya atılmak istiyor, bir yanınız ise biraz çekimser duruyor. Bugünkü seçiminiz önemli olacak. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, yenilikleri hevesli bir şekilde ele almak, iletişimde bulunmak, öğrenmek, gezmek ve öğrendiklerimizi başkalarına ifade etmek arzumuzu işaret ediyor. Değişiklik ihtiyacı bir hayli yoğun ve çevre değişiminde bulunma isteğimiz gayet yüksek. Yeniayı yöneten güç Jüpiter burcunuzda ilerlediği için tabii ki keyfinizi yerine getiren fırsatlarla karşılaşmanız gayet mümkün. Şanslı bir zamandasınız. Bu Yeniayın görünümlerini göz önüne aldığımızda, hakikaten çevre değişiminin size iyi geleceğini söyleyebiliriz. İş hayatından özel yaşamınıza kadar bir çok alanda bunu istediğinizi, psikolojik anlamda tebdili mekanda fayda var sözcüğüne uygun kararların alınabileceğini görüyoruz. Bu kararlar sağlıklı bir yaşam sürmek yönünde olumludur. Böylece ev içindeki baskıdan, sorumluluklarınızdan bir parça uzaklaşmış olursunuz. Sizin için bu Yeniayda moral ve motivasyonun yükselmesi için, çevrenizden göreceğiniz destekler de önemlidir. Eğer evde bir sorun, ilişkinizde bir problem veya işinizde bir sıkıntı varsa, bu Yeniayda siz de kendinizi iyice gözden geçirerek, ihtiyacınızın ne olduğunu tespit edebilir, bunlara çözüm bulmak için düşünebilirsiniz. Verilecek kararların özünde yenilenme, rahatlama, canlanma olgularının etkili olacağını söyleyebilirim. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yapınızı körüklenmesine dayanamıyorsunuz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuz olan Yay'da ilerlerken, çılgın ve marjinal düşünceleriniz, ortaya çıkarıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızı çevrenize de aşılayacaksınız. Gideceğiniz ortamlarda ilginin üzerinizde olmasından oldukça memnun kalarak, dostlarınızla duygusal bağınızı güçlendireceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Estetikte, sanatta ve aşkta ivme kazandığınız günlerdesiniz. Kendinize güveniniz tam ve randevular sıklaşıyor. Bireysel olarak da ilerleme kaydetmeye başlıyorsunuz. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. İşlerinize daha yenilikçi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. İlişkilerinize değişiklikler olabilir. Düşünsel konular gündeminizi oluşturabilir. Emin olmadığınız konularda risk almayın. Parasal konularda destekler alabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Sizler bugünlerde mali sıkıntılarla boğuşuyor olabilirsiniz. Sıkıntınızı azaltmak için harcamalarınızı kısın.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Kafanızdaki açılımlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz. Maddi konularda hırslarınızı gözden geçirmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Parasal potansiyelinizi yükseltmek için bugüne dek göremediğiniz ayrıntılara odaklanmak isteyebilirsiniz.Ancak daha çok manevi taraflarınızı ortaya çıkarmak için sorgulama yapabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Bilhassa çalışanlarınız tarafından desteklendiğinizi veilişkilerinizin kariyerinizi olumlu yönde parlattığını fark edeceksiniz. Bu durumdan huzur ve güvenlik hissi duyacaksınız. Yardım ve desteklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 28" R
Ay
Koç
09° 03' 21"
Merkür
Koç
19° 46' 54"
Venüs
Boğa
07° 23' 26"
Mars
Koç
03° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 17"
Satürn
Balık
17° 01' 04"
Uranüs
Boğa
22° 38' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 52"
Lilith
Başak
23° 54' 47"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>