Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Daha yapıcı davrananı keşfetmek için, yazı-tura atmanız gerekmiyor.

Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir.

Cömertsiniz. Paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor olabilir. Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanışıklılıkları, kalıcı arkadaşlıklara döndürmede problem yaşayabiliyorsunuz. Dün bir, bugün iki denilen ilişkilerde çok erken müdahaleleriniz, eleştirileriniz oluyor. .

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklardan gelecek sevindirici haberler var. Bu haberlerin bir gurup içinde kutlamaları olacak. Akraba ilişkilerinizde sıradan, basit olarak gördüğünüz çekişmeler, şu sıralar büyüyebilir. Bugünlerde farklı beklentiler içine girebilir ve bir kısmını mutlak ihtiyaç gibi görebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve yakından tanık olunan yeni yaşamlar, sizi bu anlamda yeni kararlara da götürebilir.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 07:43 Ay-Mars görünümü, özel bazı meseleler üzerinde verilmesi muhtemel karar ve görüşmelerin işaretçisidir. Ancak her şeyin dikkatli şekilde bir daha gözden geçirilmesi, doğru bir hedef belirlemede gayet önemlidir. Saat 20:34 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Başarılı işlere ve mutluluk verici gelişmelere açık bir gün geçirmemiz dileğimle,

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilere zarar vermeyecek ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açık günler. Evde huzuru sağlamak veya sizinle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelmek yanlış anlaşılmaların önünü kesebilir. Maddi anlamda olumlu hamleler yapmak için iyi düşünmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Enerjik, fiziksel anlamda hareketli işlere, yeniliklere veya spora eğilimli olabileceğimiz aktif gündeyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, daha somut ve ciddiyet gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Gece saatlerinde ise, ortam biraz daha gergin veya huzursuz olabilir. Acele hareketlerden uzak durmak daha doğru olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. Çalışma hayatında aldığınız sorumluluklar ikili ilişkilerinizde fark etmediğiniz değişimler yaratabilir.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşte parlama fırsatları çıkacak karşınıza. Size daha önce verilmiş bir görevin sonuçları size tahmininizden daha çok katkı sağlayacak.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel alanlarınızda ve ikili ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla güzel planlar içinde olacaksınız. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. İş hayatınızda bunu dile getirirken biraz daha yumuşak olun.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın kriz alanlarındaki dengeyi yeniden inşa etmek üzere belki de farkında olmadığınız çok ilginç fırsatlarla karşı karşıya olabilirsiniz. Oysa siz bugün akşama kadar gündelik işlerinizi tamamlamaya uğraşıp bunun üstesinden gelemeyecek kadar ağır bir ruh halinde olabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinliklerine odaklandığınızda fırsatların orada olduğunu göreceksiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 07:09'da boşluğa girip 19:05’e kadar boşlukta kalacak ve sonra Koç burcuna geçiş yapacak. Bugün Güneş ve Jüpiter arasında oluşacak olumlu açı güzel etkiler yansıtıyor. En pozitif kabul edilen transitlerden biridir. Uyum, denge ve iyi duygular içinde olmakla alakalıdır. Kendiniz için iyi bir şeyler yapabileceğiniz bir süreçtir. Tembellik edebilir, hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Yolculuğa çıkabilir, içinizde neşe ve heves hissedebilirsiniz. Hayatınıza dair düşünebilirsiniz. Neler başardığınızı ve neler başarmak istediğinizi planlayabilirsiniz. Evrensel gerçekliğin nerede yattığına dair bir felsefe geliştirip, hayatınızı o yönde şekillendirmeye karar verebilirsiniz. Eğer pozitif anlamda hayatınıza çıkan fırsatları zamanında değerlendirmişseniz, şans karşınıza çıkabilir ya da şans yaratabileceğiniz fırsatları fark edebilirsiniz.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün boyunca, aile bireylerleriyle kurduğunuz ilişkilerde samimi ve sıcak bir hava olmasını sağlayacak etkiler alabilirsiniz. Tüm akraba iletişimleriniz ve etkileşimleriniz, hep arzuladığınız uyum ile dolu olabilirler. Hoşgörü, ana temalar arasına girebilir.

4 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 10" R
Ay
Koç
28° 57' 39" R
Merkür
Koç
20° 49' 06"
Venüs
Boğa
09° 03' 30"
Mars
Koç
04° 45' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 22"
Satürn
Balık
17° 07' 42"
Uranüs
Boğa
22° 43' 24"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 19"
Lilith
Başak
24° 03' 48"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>