Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. Akşamki tartışma aklınızdan çıkmıyor. Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım sorunları çözebilir. Bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğerleri gibi görünen bu günde, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilginiz sırasında o ailenin, bir yerden sonra kapalı, içe dönük tarafını göreceksiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler günün etkin üç önemli görünümü var. İlki, saat 15:05 Merkür-Satürn kavuşumudur. Bildiğiniz gibi Merkür geriliyor. Bir hafta önceki gelişmeler tekrar karşımıza çıkıyor. O günlerde yaptığımız görüşme, yolculuk, bağlantılar gözden geçirilerek, duruma bakılıyor. Yeni bir karar vermek veya karar değişikliğine gitmek yanlış olur. Söylediklerimiz veya bize söylenenler tekrar hatırlanabilir. Bir yolculuk tekrarlanabilir, bir görüşme için aranabiliriz, bir haber alabiliriz. Bir bakacağız, inceleyeceğiz, tespitlerde bulunacağız. Saat 18:58 Merkür-Mars görünümü, düşünceleri sizinle aynı doğrultuda olan kişilerle konuşmaktan, paylaşımda bulunmaktan zevk alırsınız. Fikirlerinizi öne sürersiniz, onlar da kendi görüşlerinden bahsederler. Ortaklaşa bir şeyleri kotarmaya çalışırsınız. Saat 23:21 Mars-Satürn görünümü, dış dünyada uyumlu, paylaşıma açık ve başkalarıyla işbirliği içinde hedefimize varma arzumuzu işaret ediyor. Kabalık, bencillik ve sadece kendi tarafından bakan kişilerle anlaşmamız mümkün değil. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda pozitif ruh halin ve enerjinle, günün popüler insanı olabilirsin.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı oluşumlara dikkat etmeniz gerekmekte. Gizli söylemler sıkıntı yaratabilecek noktaya gelebilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi istediğiniz hızda ilerletemeyebilirsiniz. Konuşmalarda sakin kalmaya çalışın. İletişimdeki sabırsızlığınız başınızı ağrıtabilir. İşleri yoluna koymak için acele etmeyin.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dostlarınızdan alacağınız bir davete biraz isteksiz gidebilirsiniz. Ancak, tanışacağınız kişilerden keyif alacak ve eğlenceli vakit geçireceksiniz. Farklı kişilerle karşılaşabilir, alıştığınız tarzın tamamen dışında olduğu halde dost olabilirsiniz. Olaylar düşüncelerininizi değiştirebilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üstlendiğiniz sorumlulukların üzerinden geçmeli ve sıkıntı yaşadığınız konuları bir an önce fark etmelisiniz. Diplomatik yaklaşımlarınız doğru kararları karşınıza getirebilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu yolculuklar, ticari faaliyetler, yakın akraba ve kardeş alanınızda meydana geliyor. Bugün yolculuklarınızda aksilikler yaşayabilirsiniz. Arabanız arızalanabilir. Kardeş ve yakın akrabalarla gireceğiniz diyaloglarda sert eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

6 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 33" R
Ay
Koç
00° 30' 12"
Merkür
Koç
19° 22' 08"
Venüs
Boğa
06° 40' 19"
Mars
Koç
03° 16' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 04"
Satürn
Balık
16° 58' 11"
Uranüs
Boğa
22° 36' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 57"
Lilith
Başak
23° 50' 54"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>