Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz. .

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka, yeni fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri başınızı ağrıtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda çalışmalarınızı sürdürürken daha başka istekler içine girmeniz mümkün. Farklı çevrelerin içine girip alışılmışın dışındaki kişilerle tanışabilir ve size çok çekici gelebilir. Aşk arzunuz artıyor.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Perşembe günümüz Ay-Aslan burcu seyrinin parlak ışığıyla başlıyor. Çekicisiniz ve hayatla barışıksınız. Saat 12:02 Ay-Venüs görünüm etkisinde geçmişe ait bazı mevzular sizi rahatsız etse de, yaşam devam ediyor ve geleceğe bakmalıyım demekte yarar var. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünümü, bazı minik sorunları tetikler. Sözgelimi dostluklar, geçmişte yaşananlar veya şu andaki durum içsel bir çatışma yaratır. Hep sizden bir şeyler bekleniyor olması sizi yorar. Siz de destek görmek istersiniz. Parasal konular biraz yorar. Bütçeye göre ayarlama yapmak zorunluluğu doğar. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sadece kendine odaklanmak isteyebilirsin. Hayalini kurduğun parti için alışveriş yapabilirsin.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayır demeyi öğrenmek için öncelikle sınırlarınızı iyi biliyor olmanız gerekli. Kimin size nasıl davranıp davranmayacağına siz karar verirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için başkalarından destek alabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. Toparlamak istediğiniz işlerle uğraşabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz sessiz çığlıklarınızı duyurarak isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz özel bir aydasınız. İş hayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabileceğiniz bir dönem. Bu süreçte zam ya da terfi alabilirsiniz yeter ki cesaretli davranın. Sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş fikir öneri ve projeleriniz için başlangıç zamanıdır şimdi. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın.. Özel yaşamınızda ise ailenizden göreceğiniz destek onların sevgisi yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmeniz için adeta doping olacaktır sizler adına. Maddi konularda yaşanan olumlu gelişmeler sizi bu anlamda da güçlendirirken yeni şartlar yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi.

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemde sizi harekete geçiren insanlara her zamankinden daha çok ilgi duyuyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz işlerde istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim ikili ilişkilerinizde istediğiniz kalıcı bağları kurmanızı sağlayacak. İş projelerinizde başarılarınız yöneticileriniz tarafından takdir edilir. Bir eğitimi başarıyla sonlandırıp belgelendirebilirsiniz. Artık övgüyü fazlasıyla hak ettiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla birarada vakit geçirmekten, düşünce ve fikirlerinizi onlarla paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda renkli, canlı, parlak yönlerinizle ilgi odağı olabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 50" R
Ay
Balık
02° 27' 39"
Merkür
Koç
18° 09' 09"
Venüs
Boğa
04° 17' 08"
Mars
Koç
01° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 50"
Satürn
Balık
16° 48' 24"
Uranüs
Boğa
22° 29' 60"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 30"
Lilith
Başak
23° 38' 01"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>