Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örnekten, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor. Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz.

Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız. İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek

Para sıkıntılarınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz, bu sıkıntıları daha da aza indirme çabaları içindesiniz. Bu günler içinde parayla ilgili avukatlık işleriniz olabilir.

Değişik, ilginç kişiliğiyle sempati toplayan biri ile ilgili, önsezilerinizden uyarılar alıyorsunuz. Hakkında yaptığınız olumsuz tespitler, yanlış değerlendirmelere yol açabilir. Sabırlı olabilmeniz halinde, zaman sizi doğrulayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir. Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir.

8 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı, özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçişinde, her kim olursa olsun, karşınızdaki insanın ne düşündüğünü ve ne yapmaya çalıştığını anlamanız son derece önemlidir. Bu sadece insan ilişkilerinde geçerli olmayıp, her işte veya karşınıza çıkan her olayda, parasal mevzularda geçerlidir. Akrep burcunda ilerleyen Ay, paraya düşkün olmanın işaretidir. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün gayet iyi bilincinde olursunuz. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşum etkisinde, para ve güç sahibi olmada hırslıyız. Kaybetmekten, aciz duruma düşmekten korkarız. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerde denge arayışın devam ediyor. İyi niyet gösteriyorsun ama aynı reaksiyonu görmüyorsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin aktif olduğu önemli bir gün. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Eğitim hayatınız ve seyahatlerinizi ilgilendiren konularda önemli planlar oluşabilir.

8 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler olabilir. İşlerinizde mücadele vermeniz gereken konular olabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yine de harcamalarınıza dikkat edin. İlişkilerin dengesini kaçırmayın.

8 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzdaki Mars bugün son derecesinde ilerliyor. Gezegenlerin özellikle de Mars gibi malefik bir gezegenin son derecesi bazı sorunları beraberinde getirebilir. Bugün herhangi bir girişimde bulunmadan veya adım atmadan önce bir kez daha düşünmelisiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz son derece aktif olacak. Vaktinizin çoğunu arkadaşlarınızla birlikte veya sosyal ortamlarınızda geçirmeyi isteyeceksiniz. Hayattan daha fazla zevk alabilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, topluluklar arasında aranılan kişi olursunuz. Arkadaş çevrenizle birlikte organize edeceğiniz etkinlikler başarıyla sonuçlanır. Aşk hayatınızı sosyal yaşantınızla birleştirme potansiyeli olan bir gün.

8 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

8 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 45" R
Ay
Balık
00° 28' 47"
Merkür
Koç
18° 04' 29"
Venüs
Boğa
04° 06' 52"
Mars
Koç
01° 40' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 53"
Satürn
Balık
16° 47' 42"
Uranüs
Boğa
22° 29' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 02"
Lilith
Başak
23° 37' 05"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>