Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden çok şey bekliyorsunuz fakat siz de bu konuda fazla girişimde bulunmuyorsunuz. İlişkinizde biraz daha aktif olmalısınız.

İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınız ile bir çok insanın takdirini topladığınız gibi bazı insanlar da sizi çok kıskanıyor. Kendinizi yaptığınız işlerden ötürü fazla övmemelisiniz yoksa kendinize bir çok düşman edinebilirsiniz.

Yaptığınız harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve acil ihtiyaçlarınız dışında da pek bir masrafta bulunmuyorsunuz. Böyle devam edebilirseniz önemli bir miktar para biriktirebilirsiniz.

Eski sevgilinizle bugün bir telefon görüşmesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ona şu anda yaşadığınız özel hayatınızla ilgili fazla bilgi vermemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir problemi kafanızda çok büyütecek ve olaylara olmadık şekilde sinirli tepkiler vereceksiniz. Öğleden sonra ailenizden birinin sürpriz ziyareti ile şaşırabilir ve mutlu olabilirsiniz. Kafanızda tatil planları var. Fakat işlerinizi bir türlü yoluna koyamıyorsunuz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, size arzu ettiğiniz güzellikleri, keyfi, gelişmeleri yaşatır. Dostlarınızdan destek görürsünüz. İnancınız yükselir. Azimli ve kararlı şekilde ilerlersiniz. Bu saatler, doğru bir karar vermek için idealdir. Karşı cins üstünde etkiniz bir hayli artar. Yeni bir tanışma ve karşılaşmanın işaretçisidir. İlişkiyi besleyicidir. Arzu edilene sizi ulaştıran bir kuvvettir. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, mesleki faaliyetlerinizde detaylı işlerin önemi artabilir. Ancak angarya işlerden, size akıl verilmesinden hoşlanmazsınız. Fakat normal zamanlara göre, daha sıkı çalışmanız mümkündür. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü huzuru kendi içimizde oluşturmaya çalışırken yorulduğumuzu gösteriyor. Düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Bu saatlerde en çok bunlar üzerinde duracağız. Hem duygularımızı hem de isteklerimizi dengeye kavuşturacak gelişmelere ihtiyacımız olduğunu düşüneceğiz. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü, huzuru kendi içimizde oluşturmaya çalışırken yorulduğumuzu gösteriyor. Düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Bu saatlerde en çok bunlar üzerinde duracağız. Hem duygularımızı hem de isteklerimizi dengeye kavuşturacak gelişmelere ihtiyacımız olduğunu düşüneceğiz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini huzurlu ve mutlu hissetmeyeli çok oldu! Bugün gökyüzü evliliğin ya da ilişkinle ilgili net kararlar aldırabilir. Eski dostlar yeniden hayatına girebilir. Stresli hallerin çevrendeki kişilere de yansıyor. Gündelik işlerden kopuk hallerin bir süre sonra eleştiriye neden olabilir. Hayatın sana sürpriz getirdiğini bir kenara iliştirmelisin. Ailene karşı normalden daha fazla korumacı olabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Yay burcuysan, kültürel etkinliklere katılmak her ikinize de oldukça iyi gelecek. Bugün karşılaşacağın kişiler seni belli konularda düşünmeye itebilir. Bir araya geleceğin bazı arkadaşlarının kıskançlıklarıyla gerilebilirsin.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi konularında karşınızdaki kişilerden önemli destekler görebileceksiniz. Kendinizi manevi anlamda güçlü hissedebilirsiniz. Aklınızda bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hafta sonu olmasına karşın işiniz daha çok olabilir. Aynı zamanda eksik kalan konuları tamamlamak için de uygun koşullar var.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha fazla göz önünde bulunacaksınız, gezmek dolaşmak, kalabalık ortamlar içerisinde olmak, vaktinizi diğer insanların yanında geçirmek etkisi yüksek olacak. Enerjinizi etkili bir şekilde kontrol etmeye çalışın.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden kariyerde pek çok işin detayını halletmenize yardım edecek. Asistanınıza aktaracağınız görevler eksiksiz yerine getirilir. Detayda boğulmadan büyük resme odaklanmak işleri daha kolay halletmenize yardımcı olacaktır. Sorumluluklarınızı devrettiğiniz sürece daha sağlıklı edinimler kazanırsınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 49" R
Ay
Balık
21° 47' 20"
Merkür
Koç
18° 58' 06"
Venüs
Boğa
05° 56' 11"
Mars
Koç
02° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 40"
Satürn
Balık
16° 55' 12"
Uranüs
Boğa
22° 34' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 58"
Lilith
Başak
23° 46' 56"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>