Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi olduğu gibi duygu dünyanızı da gözden geçireceksiniz. Oysa o size çok iyi davranıyor ve daha da önemlisi sizi seviyor. Ama bugün onun bu duygularına karşılık verecek havada değilsiniz. Yine de onu kırmamaya özen gösterin. Belki de en iyisi bugün görüşmemeniz.

İşyerinizde bir haksızlığa tanık olabilirsiniz. Canınız sıkılacak ama üzerine gitmeyeceksiniz. Uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz ama bir türlü yapamadığınız birsizi sıkıntıya sokabilir. En iyisi bugün bu ihmalkarlığınıza bir son verip hazır yeri gelmişken onu bitiriverin.

Çok istediğiniz bir şeyi satın almak istiyorsunuz ama size o kadar uzak geliyor ki. Belki de fiyat araştırması yapmak ve bütçenizi gözden geçirmek için iyi bir gün. Göreceksiniz hayaliniz hiç de o kadar uzak değil. Yakınlarınız size bu konuda katkıda bulunmak isteyebilir. Bunu bir düşünün.

İç sıkıntınızı paylaşmanız gerekiyor. Yalnız baş etmeye çalışırsanız, beceremeyebilirsiniz. Bir dostunuzu arayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir zamanlar verdiğiniz kararlardan tatmin olmuş olsanız da, şimdi çok dar vizyonunuz olduğunu düşünüyorsunuz. Günlük sorunlardan çok hayata dair sorunları sorguluyor, dert ediyorsunuz. Bugün muhasebe günlerinizden biri. Ama bu düşüncelerinizi kimseyle paylaşamayacaksınız. Bununla ilgili hamleleriniz olacak ama karşılık alamayacaksınız. İş, sağlık ve para probleminiz yok, yine de sıkıntılı bir gün.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Oğlak burcuna gerileyecek Mars, finansal konularda beklentilerimizi ve bu konudaki plan ve projelerimizi şimdilik kaydıyla yavaşlatıyor. Doğal olarak bizler de harcamalara dikkat etmeliyiz. Bizi sınırlandırıyor çünkü tutumlu olmayı, tedbirli davranmayı öğretiyor. Aslında bu gayet yararlı. Fakat insanız tabii ki, bu durgunluğu tedirgin karşılıyoruz. Yavaşlarken aslında bütçemizi yeniden gözden geçirebiliriz. Piyasanın şartlarına bakarız. Elimizde yabancı para varsa, altın almışsak, bir yatırım yapmışsak, beklemede kalırız. Ekonomik düşünmeliyiz. Etiketlere bakmayı, garantili olana yönelmeyi unutmayız. Eğer elimiz çok açık, hiç düşünmeden gereksiz şeylere para yatırıyorsak, şimdi otomatik olarak çekiniriz. Yeniden kazanç olanaklarını, yarar-zarar hesaplarını kontrol ederiz. Hani biraz insanın kendini terbiye zamanıdır. Birdüşünüyorsak her yönüyle ele alırız. Her konuda verilen emeği, mücadeleyi, mevcut duruma bakarak ele alırız. Ben yorumda bu dönemin olumlu açıdan kullanımı üzerinde duruyorum. Bunlara dikkat edildiğinde geri hareketi çok verimli değerlendirip, sonrasında rahat edebiliriz. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün geçici bir yorgunluk hissi yaşayabilirsin. Ani hareketlerin ufak kazalar atlatmana neden olabilir. İnatçı tavırların daha da belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğini ortaya koyacağın uğraşlar içinde olacaksın. Sabahki bezginliğin üzerinde etkisi kalmıyor. Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysan, bazı çalışma arkadaşlarınla ters düşebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, ona karşı derin bir özlem duyabilir, yeniden başlamak isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin müjdeli haberine inanamayacaksın. Kardeşinin ya da kardeşin gibi gördüğün kişiye maddi destek olabilirsin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili değişken koşulları kafanızda evirip çevireceğiniz ve uygun çözümler üretmek isteyeceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Bazı konularda ise objektif olmayıp kendinizi kandırma ve gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için plan ve program yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için sabırlı davranacaksınız. Aileniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Geçmişe dair konuların açılması mümkün olur. Gözden kaçan bir detayı fark edebilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEZGİLERİNİZ daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması uzaklarla, seyahatlerle ilgili yenilikleri gündeme getirebilir, yeni keşif ve maceraların kapısını aralayabilir. Uzakta kalmış bir aşkın yeni ufuklarınızı gölgelemesine izin vermemelisiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız önemli işlerinizle başlıyor, koşturmalarınız yüksek olabilir ama memnuniyetsizliklerinizde yüksek olabilir. Bugün itibarıyla 27 Ağustos'a kadar maddi konularda önemli adımlar atmayın. Harcamalarınızı kontrol edin. Bir borcun altına girmeyin. Ticari adımlarınızda zorlanmalar oluşabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik büyük istekler içine gireceksiniz. Bu arada kaldırabileceğinizden daha ağır sorumluluklar alabilir, verdiğiniz sözleri yerine getirme telaşına kapılabilirsiniz. Sevdiğinizin desteği güç verecek.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 02" R
Ay
Balık
23° 20' 44"
Merkür
Koç
19° 02' 18"
Venüs
Boğa
06° 04' 06"
Mars
Koç
02° 53' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 10"
Satürn
Balık
16° 55' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 60"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 39"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>