Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çoktandır boş olan gönlünüz nihayet birini buldu gibi görünüyor. Onun tam aradığınız kişi olup olmadığını pek umursamıyorsunuz. Güven duyduğunuz bir iki arkadaşınızın referansını size yeterli geliyor.

İşin kendisinden fazla,yerindeki insan ilişkilerini önemsiyorsunuz. Bu yüzden çalışma arkadaşlarınızla yakınlaşmayı uzun zamana bırakıyorsunuz. Yakında birgörüşmeniz var.

Ödemeler epeyce belinizi büktü. İyi bir yere başladığınıza inandığınız paradan şu günlerde sevindirici haberler gelebilir. Ama ona göre plan yapmaktan yana değilsiniz.

Güne bu kadar bitkin başlamanız yalnızca yorgunluktan olmayabilir. Uzaması halinde bir uzmana görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün sizin için bazı özellikleri olabilir diye düşünüyorsunuz.. İçinizde sürekli yer değiştiren sevinç ve hüzün size farklı bir günün içinde olduğunuz hissi veriyor. Akşama doğru bir sevinç yaşayacak, özlem yüklü olduğunuz biriye karşılaşacaksınız. Aile içinde iflah olmaz gözüyle bakılan bir sorun kendiliğinden çözüm yoluna girecek.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:50 Güneş-Satürn görünüm etkisi,hayatımızla ilgili konularda her şeyi iyice gözden geçirmenizden yanayım. Mutlaka sakin ve mantıklı şekilde durumlara bakalım. Birileri sizi kızdırmaya, engeller çıkartmaya, sizi yormaya çalışabilirler. Bir hafta önceki bazı önemli sorunlar tekrar karşımıza çıkabilir. Bütün bunlar aslında gücümüzü test eden ve enerjimizi düşüren durumlar da olabilir. Biraz önce değindiğim gibi, baskılar sizi yıldırmasın. Bugün elden geldiğince sakin ve akıllıca hareket edelim. Bu engellerin, zorlukların aşılacağını bilelim. Saat 09:25 itibariyle, İkizler burcunda sondördün oluşacak. Bu enerji, yenilikte bulunma arzunuzu perçinleyicidir. Heyecanlı haliniz yüzünüze yansır. İçinizde yeni adım atmak isteğinin oldukça yoğun olduğu bugün, kozasını terk etmeye hazır bir kelebek gibi olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bilinçli her düşüncenizi destekleyen bir iç görüşe sahip olacağınız için, siz bile kendinizdeki bu enerjiyi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar bugün yüzünüzün her zamankinden daha fazla parladığını ve gayet canlı olduğunuzu söyleyeceklerdir. Evet bu doğrudur.Yalnız size tavsiyem, bu güçlü enerji dolayısıyla çok fazla dağılmamanız eylemde bulunurken iyice analiz etmeyi ihmal etmemeniz ve etrafınızdaki insanları çok iyi gözlemlemenizdir. Hani daima, olayları çok derin olarak değil, görünen haliyle ele almayı tercih edersiniz ya, işte bugün daha dikkatli hareket etmeniz faydalı olabilir. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Saat 11:25 Ay-Venüs görünümü, partnerinizle paylaşımda bulunmayı, hayatı birlikte anlamayı, konuşmayı, tartışmayı, doğru yolu bulmayı istiyorsunuz. Birbirinizden farklı düşünseniz bile, ortak bir noktada buluşmanın tadına varmaktan yanasınız. Size bunları düşündüren bu görünüm ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü gerek özel gerekhayatındaki ilişkilerimizde nezaket ve uzlaşmayı önemseriz. Bize nasıl yaklaşıldığına bakarız. Anlaşmak adına gerekli adımları atarız. Tartışmak yerine konuşmayı tercih ederiz. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasındaki Ay-boşluk etkisinde, yanlış anlama ve anlaşılmaya açığız. Enerjimizi azaltıcı değil bilakis yükseltici olan aktivitelere önem vermek lazım. Bir yürüyüş, kitap okumak, sohbet etmek iyi gelebilir. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyeceksin. Bugün kendine aşırı dönük olman fazla para harcamana neden olacak.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde otoriter figürlerle olan iletişimlerinize dikkat etmelisiniz.Fevri yönünüzü haklılığınızı ortadan kaldırabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara dikkat edin. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacaksınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi az tanıyan ve iletişim içinde bulunan insanlarla kalıcı adımlar atabilirsiniz. Eğitime dayalı konularda destekleneceksiniz. Özel ilişkinizde oluşacak bazı gerginlikleri kafanıza takmayın.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet hayatla ilgili oldukça ciddi planlar yapacağınız bir gün sizi bekliyor. Özellikle yurt dışı bağlantılarıyla ilgili işlerinizde aradaki bir kadın vasıtasıyla kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Belki bir sözleşme imzalamak veya bir ticari faaliyet kurmanın atılımlarını başlatırsınız. Yurt dışından mülk edinmek veya eğitimlerle ilgili bağlantı kurmak için uygun bir gün.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizin, yakın arkadaşınızın veya ortağınızın konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yalnız hareket etmeyi tercih etmeyeceğiniz bir gün olabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>