Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun beraberlikler içine girebilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. Ama ilişkiniz her şeyin üstünde geliyor.

Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz.

Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok.

Size ait sırların, bilginiz dışında başkasıyla paylaşılması hoş değil. Bazı uyarılar için atik davranmanız yerinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde kolay kabul görmüş, yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, girişim ve yeniliklerin işaretçisi. Bunlar finansal bir meselenin halledilmesi, eğitim veyakonularının düzenlenmesi, mevcut durumun iyileştirilmesi adına yapılacaktır. Arzu ve isteklerimizi elde etmek için gerekeni yapacağız. Konuşacağız, yazışacağız, görüşeceğiz ve yenilikte bulunmak için çabalayacağız. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda, ailemizin desteği, ilgisi, sevgisi ve aramızdaki empati çok önemli. Bunlar bizi besleyen, büyüten olgular. Yeni bir yere taşınmak, aileyi bir araya getirmek veya uzun zamandır düşündüğümüz bir değişimi gerçekleştirmek adına fırsatlar karşımıza çıkacak. Huzur bulacağımız bir ortam yaratmaya gayret edeceğiz. Bu Tutulma bir çevre değişikliğini işaret ediyor. Bu değişiklik bütçemize uygun ve sonradan zorlanmayacağımız şekilde yapılmalıdır. Mantıklı şekilde şartlara bakılmalı, duygusal düşünmemeliyiz. Her yönüyle ölçüp tartmalıyız. Kredi çekerek, borçlanarak, yaparım olur biter şeklinde bir bakış açısıyla yenilikte bulunmayalım. Sakince araştıralım, inceleyelim ona göre karar verelim. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zevk duyacağın konulara yöneliyorsun. Evde seni bekleyen işler çalışma odanda temizlik yapmana neden olacak.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde baskıcı tutumlara karşı dikkatli davranmalı, sevdiğinize karşı daha anlayışlı olmalı ve bu konuda orta yolu bulup istikrarlı bir yol izlemelisiniz. Çünkü duyguların her anlamda fazla abartılmış olması karşı tarafta fazlasıyla bezginlik yaratacağından bu olay zamanla aranızdaki en büyük sorun geline gelebilir. Bu anlamda herkesin bir fikri ve anlayış kabiliyeti olacağını kabul ederek sevgiyle yaklaşmak yapılan şeyin en doğrusu ve en güzeli olacaktır.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü gündeminiz yakın çevrenizi ilgilendiren konular üzerinden şekillenebilir. Bugün bir karar vermek, anlaşma ya da sözleşme imzalamak için uygun bir gün değil. Kararsızlıklarınızın arttığı, kafa karıştıran durumların olabileceği bir gündesiniz. Hareket halinde olabileceğiniz bugünde aşırı yorulmamaya dikkat.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akıl, bilgi, iletişim, görüşmeler, mülakatlar; belgeler, dosyalar, resmi evraklar seyahatler, araçlar; kardeşler, komşularınız ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizden gelecek teklifler hayatınıza heyecan katabilir. Öğrenmeyi seveceksiniz. Aşk hayatınızda farklı ve değişik kısa vadeli planlar gününüzü fazlasıyla renklendirebilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelen Güneş Tutulması, sizin kardeş, yakı akraba, komşuluk ilişkilerinizi harekete geçirir. Ev değiştirmek gündeme gelebilir. Ayrıca yeni bir ofis tutmak zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Özgür fikirlerinizi besleyecek yolculuklara çıkmak hoşunuza gidecektir. Sizi zihnen geliştiren eğitimlere başlayabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görev ve sorumluluklarınız, özel hayatınıza vakit ayırmanızı engelleyebilirler. İşinizle ilgili çalışmalarınız ve ilgili kişilerle kurduğunuz ilişkiler, özel ilişkilerinize oranla, günün öne çıkan ana konuları olmaya daha yatkındırlar.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>