Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu kadar çabuk erozyona uğrayacağını hiç tahmin etmiyordunuz. Bahçeli, pembe boyalı düşsel evinizin temelini bile kazamayacağınız şimdiden belli oluyor.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bunun, şu günlerde size çok iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Ama bu kaçış nereye kadar, bunu da bilmiyorsunuz.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Pişmanlıklar ertelenemiyor, vaktinde yaşanması gerekiyor, bunu görüyorsunuz. Bugünlerde ruhsal sağlığınızın bozulmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aynı burçta kavuşan Merkür ve Venüs ruhsal güzelliklere olan ilginizi, merakınızı ortaya çıkarabilir. Manevi yönden zengin kişiler görmekten ve böyle yerleri ziyaret etmekten keyif alabilirsiniz. Sürpriz tanışmalara da hazır olmalısınız.

16 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:26 Ay-Neptün görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Saat 11:53 Ay-Pluto kavuşumu, maddi konularda ciddiyet ve biraz da dikkat işaretidir. Dereyi görmeden paçalar sıvanmaz. Parasal getiriler risk altına alınmaz. Eğer bir karar verilecekse, artı ve eksisiyle gözden geçirilir. Saat 21:01 Oğlak burcunda ilkdördün, her konuda güvencemizi elde etmek için çabalamaktayız. Şartlar bizi zorlasa da, kararsızlığa düşürse de biz en doğru seçimi yapabilmek için, bilinçli ve gerçekçi olmalıyız. Eksiklerimizi tamamlamak ve en iyisine ulaşmak için mücadele vereceğiz. 9 Ekim tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşananları gözden geçireceğiz. İlkdördün etkisi altında baskılar söz konusu olabilir, engeller karşınıza çıkabilir. Gerilim yaşanabilir. Bugün sabırlı olmak ve ümidimizi kaybetmemek gerekiyor.

16 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok çalışmak bugün seni yorabilir ancak verdiğin emeklerin de fark edildiği günlerden geçiyorsun. Eğerhayatın varsa kariyerinle ilgili dönüm noktası diyebileceğin kararlar alabilirsin. Maddi anlamda kazançlı bir gün olabilir, şans senden yana. Bu sefer daha bilinçli, tecrübeli bir Yay burcu var sahnede. Geride bıraktığımız günlerde içinde bulunduğun şartları da göz önüne alırsak bu sefer şansın da senden yana olduğunu söyleyebilirim. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde kendinle baş başa kaldığında karşılaştığın her olayın, seni yaşadıklarının sana neler kattığını gösterecek niteliğe sahip olduğunu göreceksin. Anlayacağın kendine güvenmemen için hiçbir sebep yok. Sen sınavlarını çoktan verdin zaten?

16 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin için maddi konuların ön planda olacağı ve gereksiz harcamaların fazlasıyla yapılabileceği bir gün olabilir. Alacak- verecek dengesine daha fazla dikkat etmeniz sizin için iyi olur.

16 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda değişiklik ve yenilenmeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizikonusunda kullanmak isteyeceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi düşünmeniz gereken zamanlardasınız. İlerleyen saatlerde duygusal konular sizi zorlayabilir.

16 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapıcı ve kararlı tavırlarınızla güçlü kişileri etkileyecek ve beklediğiniz desteği alacaksınız.

16 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu maddi ve manevi değerler arasında ikilemde kalabilirsiniz. Eksikleri kapatmak, finansal konulara yoğunlaşmak, kazançları artırmak isterken eş zamanlı harcamalarınız olabilir. Yeni kaynaklar yaratmak için derinleşmek ve dengeyi korumak önemli.

16 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil.Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

16 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 18' 32" R
Ay
Boğa
22° 07' 52" R
Merkür
Koç
22° 10' 11"
Venüs
Boğa
11° 00' 60"
Mars
Koç
05° 58' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 49"
Satürn
Balık
17° 15' 19"
Uranüs
Boğa
22° 48' 56"
Neptün
Balık
29° 08' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 30"
Lilith
Başak
24° 14' 22"
True Node
Koç
15° 20' 01"
Son Güncelleme : 08/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>