Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız halde etkilenebilirsiniz. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

Bir fırsatı değerlendirebilirseniz, daha büyük bir fırsatın kapısını aralayacaksınız. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama huyunuz takdir ediliyor, ama sonunda sıkıntı çeken siz oluyorsunuz.

Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı. Sık sık karşılaştığınız bir açmaz, bugün yine başınıza gelebilir, yine mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluk, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. O, geçmiş tavrınızı soğuk ve mesafeli olduğunuz için değil, basit yanlış anlamalarla gösterdiğinizi kavramaya açık görünüyor.

17 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 17 Mart 22:03-14 Nisan 05:37 tarihleri arasında Balık burcunda düz seyre geçecek Merkür,  ilişki-hayatınız-eviniz ve ailenizle ilgili konularda hem geri hareket süresi içinde gözden geçirilenlere hem de tekrar durumlara iyice bakmanız yönünde etkili olmaya devam ediyor. Mart ayının sonlarına doğru enerjiniz yükselişe geçecek. Onun için lütfen Merkür geri veya düz seyri olsun fark etmez  bilinçli düşününüz. Hangi konularda?  İş hayatınızla alakalı meseleleri, özel hayatınızı tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması, karar verilmesi iyi olur. Eğer sıkıntılı bir dönemden geçiyorsanız, kafanız dalgın, ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilmiyorsanız, benim tavsiyem, duygusal düşünmek yerine gerçekçi bir şekilde durumunuzu analiz etmenizdir. Bazen dışarıdaki dünyanın zorlukları, karmaşası evimizdeki huzuru da etkiler.

17 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız.

17 Mart 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

17 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Karşı cins aklınızı karıştırıyor olsa da, siz sorunları çözüme ulaştırmak istiyorsunuz. Gerçeklerden ayrılmamaya çalışın.

17 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Bu enerjinizi, ihmal ettiğiniz ilişkilere yönelmekte, bunları tekrar canlandırmakta kullanmanız mümkündür. Sık görüştüğünüz kişilerle olan ilişkileriniz bile daha hareketli olacaktır.

17 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>