Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bir istikrarsızlık ve karar verme güçlüğü yaşayacağınız bir gündesiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusunda olacaksınız ve bu sizi yanıltmayacaktır. Yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. İlginizi çekecek ve sizde merak duygusu uyandıracak olaylar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı küçük anlaşmazlıklar ortaya çkabilecektir ve küçük gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Ani kararlar vermeye ve hızlı bir şekilde harekete geçmeye eğilimli olacaksınız. Yeni deneyimler yaşayabilirsiniz ve sezgileriniz son derece güçlü. İş yaşamınızda son derece enerjik olacaksınız ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Ancak ani bir girişimde bulunmak konusunda oldukça dikkatli olmalısınız. Detaylara önem vermeyeceksiniz ve konuları bütünsel bir şekilde ele alacaksınız. Ancak karar vermeniz ve gerçekten ne istediğinizi belirlemeniz zor olabilir.

Maddi konularda harcamalarınızda genel artışın olacağı bir gündesiniz. Bu anlamda çok fazla dikkatli davranmayacaksınız ve uzun vadede zararlar görebilirsiniz.

Ne yapacağınıza ve nasıl davranmanız gerektiğine karar vermekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Sezgileriniz son derece güçlü olacaktır ve sezgilerinizle doğru olanı keşfedebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinize ulaşmak için sabırsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bireysel hareket etmekle diğer insanlara uyum sağlamak ararsında çelişkiler yaşayabilirsiniz. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir konuyu bugün sonuçlandırabilirsiniz. Enerji düzeyiniz yüksek ve siz bunu mutlaka kullanmak arzusundasınız.İsteklerinizi kabul ettirmekte son derece başarılı olacaksınız ancak gerçekte ne istediğinize karar vermeniz zor olabilir. Önceliklerinizi iyi belirlemeli ve enerjinizi bu doğrultuda yönlendirmelisiniz.

24 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar günümüz Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Saat 17:49 olana dek devam edecek bu durum, bir çocuk kadar duyarlı davranmamıza, düşünmemize neden olabilir. Yaşamın zorlukları ve karmaşası o denli sıkıcıdır ki, sürekli koşuşturmak zorunda olduğunuzu ve bir çemberin içinde dolanıp durduğunuzu düşünebilirsiniz.

24 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Ay, size, olumlu bir motivasyon da sağlıyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.

24 Mart 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

24 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Her gününüz heyecan içinde geçiyor. Dostlarınız arasında tam anlamı ile aranılan kişi oldunuz. Mutlu olacak şeyler bulabiliyorsunuz.

24 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genelde hızlı biçimde akıp giden yaşamınızda bir mola vermek, biraz dinlenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İç dünyanıza odaklanmanın yanında, işleriniz, görevleriniz veya toplum içindeki konumunuz üzerinde de düşünebilirsiniz.

24 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 53" R
Ay
Koç
09° 40' 04"
Merkür
Koç
19° 48' 43"
Venüs
Boğa
07° 26' 31"
Mars
Koç
03° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 52"
Satürn
Balık
17° 01' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 00"
Lilith
Başak
23° 55' 04"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>