Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi keyifsiz ve isteksiz hissedebileceğiniz etkiler altında olacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Akşam üzeri saatleri ise duygusal açıdan oldukça enerjik olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak eğiliminde olacaksınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşamanıza ve sorunlarla karşılaşmanıza rağmen kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz.

Sabah saatleri disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceksiniz ve konuların üzerine konsantre olabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve sizin dışınızda kalacak sorunlar canınızı sıkabilir. Akşam üzeri saatleri iseyaşamınızda genel bir hareketlenme olacaktır ve dikkatiniz biden çok konuya dağılabilecektir. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz.

Maddi konularda sabah saatleri bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve çeşitli endişeler yaşayabilirsiniz. Akşam üzeri saatlerinde ise bütçenizi dengelemeye önem vermenize rağmen bunu sağlamakta zorlanacaksınız.

Sabah saatleri stresten uzak durmaya çalışın ve bugün genel anlamda girişimde bulunmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Çok fazla çalışıp her zamankinden fazla yorulabilirsiniz. Özellikle sabah saatleri sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Akşam üzeri saatleri ise gündeminizi iki farklı konu oluşturabilecektir. Beklemediğiniz bazı gerilimlerin etkisinde kalabilirsiniz ve ikili ilişkilerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Bugün genel anlamda son derece dikkatli olmanız gereken etkiler altında olacaksınız.

21 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe günümüz Ay-Boşluk etkisi altında başlayacak. Boşluk süresi 22 Mart Cuma saat 08:49 olana dek devam edecek. Dikkat dağınıklığı, hassasiyet, gelgitli ruh halleri   yavaşlama, geçmişi düşünme gibi hallere sebep olabilir.  Bu süreyi  doğru bir biçimde değerlendirmenin  yolu,  soğukkanlı davranmayı bilmekte yatıyor. Maddi açıdan dışarıdan kaynak bulmak ve yenilenmek adına girişimci olmak konusunda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu durum doğal olarak yakın çevrenizle iletişimde bulunarak çatışmalara neden olabilir. Hiç ummadığınız birveya özel bir meselenin istemediğiniz şekilde sonuçlanması canınızı sıkabilir. Ben derim ki, hemen panik olmayın. Olayı sakin bir şekilde bir daha gözden geçirin. İlişkilerde kapristen uzak duralım. Her burç mensubu boşluktan etkileneceği için, bize düşen hem kendi hem de insanların duyarlılığının farkında olmaya çalışmaktır.

21 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz işleri yapmaktan yanasınız Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışarak, ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. İnatçı yapınızı daha belirgin bir hale getirmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, olayların üstesinden gelebilecek yeterli enerjiye sahipsiniz. Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacaksınız.

21 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa para konularında daha fazla sorumluluk almak gerekebilir. Özellikle yeni kaynaklara ihtiyaç duyduğunuz bu dönem riskli kararlardan kaçının. Ortak harcamalar veya eşin para durumuna ait gelişmeler de sizi bağlıyor. Geçmişten gelen parasal konular, gözden kaçan eski ödemeler daha iyi kontrol edilmeli. Duygusal açıdan sizi gergin kılan ilişkiler sürmekte.

21 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Bugünlerde yenilik peşinde olmanız güzel ama harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Masraflarınız sıkıntı oluşturabilir.

21 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda, gözünüze önemli gözükecek bazı gelişmeler olması muhtemeldir. Toplumu ilgilendiren girişimlerde etkin rol oynamanız, sosyal bir grubu etkilemeniz veya yönetmeye başlamanız olası.

21 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>