Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız çok aktif olacağı bir gündesiniz ve çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda fikir ayrılıklarından kaynaklanacak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir ikilemde kalabilirsiniz ve bir seçim yapmanız gerekebilir. Duygusal bir sorunu çevrenize yansıtmanız mümkündür. Gün içinde iniş çıkışlı bir ruhsal durum yaşayacaksınız. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Duygusal konularda dikkatli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve üzerinize aldığınız sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak değerlendirmelisiniz.

Maddi konularda iki farklı eğilim altında kalacağınız bir gündesiniz. Bütçenizi dengelemenize önem vermenize rağmen bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır.

Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bir gerilim yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz.

20 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 20 Mart saat 13:02-20 Nisan saat 01:13 tarihleri arasında etkili olacak Güneş Koç burcu seyir döneminde, kendinizi gönlünüzce gayet özgür bir şekilde ifade edebileceğiniz, zevk aldığınız ne varsa onu yaşamaktan hoşlanacağınız bir zaman dilimidir. Enerjiniz gayet yüksek.  Aşk hayatınızla ilgili alanda etkili olacak bu geçiş, sizin tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkarıyor. Fethetmek, etkilemek, elde etmek gayet kolay. Karşı cins üzerinde etkiniz tartışılmaz. Size hayır diyecek insan yok desek yeridir.  Mücadele gücünüz görülmeye değer. Aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yeni tanışmalar, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecektir. Maceracı bir dönem. Farklı olan, heyecan verici olan ne varsa ona doğru koşacaksınız. Eğlenmek, hiçbir şey düşünmeden artık yeni bir sayfa açarak hayatınızı kurabilirsiniz. Eğlence, spor, aktivite içeren alanlarda sizi görebiliriz. İnsanlar sizi ilgiyle izleyebilirler. Sizin ne kadar çok özellikleri olan bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Bu dönem, iki yıl öncesi gibi hareketlendirecek sizi. İşte size yepyeni olanaklar sağlayacak bir aylık etkili bir dönem. Değişim kaçınılmaz. Sürprizler etkili. Güneş-Koç burcu geçişi Mart ayı etkili tarihleri  : 27, 28, 29 Mart

20 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaoslara kapılmadan mantıklı düşünmeniz gereken bir gün. Bugün, fazla alıngan ve kırılgan davranıyorsunuz. Yapacağınız fedakarlıklarınızın yanlış anlaşılması sonucunda, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Oysa, yaratıcı ve mükemmel bir kişisiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizi anlaması kolay değil. Zeki yapınızla onlara set çekmelisiniz.

20 Mart 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan sizi bağlayan ve gerginlik yaratan yakın ilişkiler içindesiniz. Yoğun duyguları ve getirdiği değişimi akışta kalarak yaşamaya çalışın. Zira ortaklaşa bir konu parasal alanda krizlere dikkat çekebilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda sizi temkinli olmaya iten gelişmeler var. Belki borçların temizlenmesi, kaynak yaratmak uğruna mücadele içinde olmak gerekiyor.

20 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Barış... Huysuzluğunuz üzerinizde. İnsanlardan biraz uzak durmayı tercih edin. Başkalarını eleştirmemeye özen gösterin.

20 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzü, geleceğinizle alakalı uzun vadeli planlar üzerinde kafa yormaya ayırabilirsiniz. Oldukça kararlı olmanız mümkündür. Ancak; gerçekleştirmek konusunda ısrarlı olacağınız planların gerçekçi ve ulaşılabilir olduğundan da emin olmalısınız.

20 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>