Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkiniz ile ilgili farklı insanların etkisinde altında kalacaksınız ve bu yüzden sevgilinizle kavga edeceksiniz. İlişkinizle ilgili kararları başkaların etkisi altında kalmadan kendiniz vermelisiniz ve sevgilinize güvenmelisiniz.

İşyerinizdeki düzenli çalışmalarınızla insanlara güven veriyorsunuz ve yakın zamanda amiriniz tarafından olumlu sözler duyacaksınız.

Bugün bir takım gelişmeler olacak ve paraya ihtiyaç duyacaksınız. Bu parayı temin etmek için ailenize başvurabilirsiniz. Arkadaşlarınıza bu konuda güvenmeyin.

Sağlınızla ilgili ufak bir problem bugün randevularınızdan birine geç kalmanıza sebep olabilir. Hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne oldukça zinde başlayacaksınız. Sabahın erken saatlerinde gün içinde yapmanız gereken işleri sıralayacak , öğlen saatlerinde ise bu işlerinizi yapmaya koyulacaksınız. Ailenizle aranızda olan ilişkide size göre yanlış giden bazı durumlar var. Bugün aile fertlerinizle konuşmak isteyeceksiniz fakat buna pek fırsat bulamayacaksınız.

27 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 11:28 Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Dolunayın, sizlere olan etkisini, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katarak anlayabiliriz. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, Dolunayın tesiriyle hem aşk hayatınız hem  ileriye yönelik hedefleriniz hem de maddi konular üzerinde hırslı davranmanızı sağladığı gibi tutkularınızı mutlak doyurma ihtiyacınızı da işaret etmektedir. Siz bir yandan gayet enerjik ve ihtiraslı bir şeklide aşkı arzuluyor ve hayatın zevkli yanlarını yaşamaktan yanasınız. Diğer yandan arzularınıza ulaşmanız için paranın şart olduğunu biliyorsunuz.  Bütün bunlar bir araya geldiğinde gün boyu, nasıl ve hangi yöntemle isteklerinizi elde edeceğinizi düşünürsünüz. Ancak lütfen  bencil davranmayınız. Bir şeyler  istediğiniz gibi gelişmediğinde kendinizi rahatsız ve güvensiz hissedebilirsiniz. Dengeli, adil, uzlaşıdan yana olmanız gerekebilir.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlıkların ve sosyal paylaşımların hayatınıza canlılık kattığı günlerdesiniz. Biraz işle ilgili sorumlulukları yavaşlatmak üzere ilişkilere yakın durabilirsiniz. Yeni dostluklar, ortak hareket edebileceğiniz imkanlar sizi hareketli kılacaktır. Kendinizi daha iyimser bulduğunuz bu günlerde sosyal olanaklar, sevgi ilişkilerinde beklentileriniz artacak.

27 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçiş... Ani öfkeleniyor ve çabuk yumuşuyorsunuz. Bugün aklınız gelgitlerle dolu. Aşkta bir türlü sonuca varadınız. Artık karar verin.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Moralinizin hızlı biçimde yükseleceği bir gün geçirebilirsiniz. Bu, yaptığınız işlerle ilgil olarak daha kolay motive olmanızı sağlayacaksa da, aşırı bir iyimserliğe kapılıp, çevrenizi pembe gözlükler ardından değerlendirmeye başlamanız sonucunu da doğurabilir.

27 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 24" R
Ay
Boğa
11° 51' 52" R
Merkür
Koç
21° 33' 02"
Venüs
Boğa
10° 08' 40"
Mars
Koç
05° 26' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 49"
Satürn
Balık
17° 11' 56"
Uranüs
Boğa
22° 46' 28"
Neptün
Balık
29° 07' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 12"
Lilith
Başak
24° 09' 40"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>